2777
2789
عنوان

دیشب عروسیم بود

806 بازدید | 14 پست

اینقدر زشت رقصیدم 

یادم که میاد حالم بد میشه 

کاس نرقصیده بودم

کسی که این امضا رو میخونی ازت میخوام برای حل مسئله ی زندگیم یه صلوات بفرستی.ان شاءالله که بازتابش رو توی زندگی خودت ببینی بزودی. خدایا یه روزی حلال و فراخ ازت میخام. الهم صلی علی محمد و آل محمد 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حس میکنم ازبس بهش فکر کردی الان اینجوری میگی

اگه روزی پسردار شدم اسمش میزارم کــوروش 😍به همون  اقتدار به همون بزرگی به همون عظمت❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥                  هـــرگــزنـخواب کــوروش     ای مهر آریایی   بـــی نــام تــو    وطــــن نــیـز    نـــام و نـــشـان نــدارد. 
وا این چه حرفیه ؟ خودت فکر میکنی 

هم خودم فکر میکنم 

و هم در دو نفر دیگه پرسیدم گفتن خوب نبود رقصت😔

البته تقصیر شوهرم بود

قبل از عروسیمون هیچوقت نمیتونستم تنها باشم که بتونم تمرین کنم 

۲۴ ساعته خونمون بود

کسی که این امضا رو میخونی ازت میخوام برای حل مسئله ی زندگیم یه صلوات بفرستی.ان شاءالله که بازتابش رو توی زندگی خودت ببینی بزودی. خدایا یه روزی حلال و فراخ ازت میخام. الهم صلی علی محمد و آل محمد 
عزیزم خوشبخت بشین آخری رفتی آرایشگاه یا نه؟

بله

۹ میلیون هزینه آرایش روز عروسیم شد(البته با رنگ و لایت موهام)

دو و نیم هم روز حنابندونم

الانم کلی بدهکاریم 

خخخخخخخخخخخ

بسم الله الرحمن الرحیم رقص زن جلوی زن توی عروسی روحو کثیف میکنه وتنزل صورت بدن بعد از این دنیا داره

بحث نکنید ولطفا تاپیک رو ترک کنید

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar