2777
2789
عنوان

شوهرم بهم خیانت کرد

1362 بازدید | 60 پست

نامزدی بودم در اوایل نامزدیم متوجه شدم شوهرم بهم خیانت کرده خیلی غصه خوردم تا اوج افسردگی رفتم اخه اون خانمه هم سن مامانش بود یا حتی بزرگتر از دوستای خانوادگیشون بود گفتم این خیانتش رو فراموش میکنم سعی کردم فراموش کنم ولی نشد آخه رفت آمد خانوادگیشون خیلی زیاد بود دیگه بهش اعتماد نکردم زود به زود گریه میکردم به هر بهونه ای حالا ازدواج کردیم و از شانس برادر شوهرم رفته دخترشونو گرفته این موضوع باعث شده رفت آمدمون بیشتر بشه شوهرم خیلی سعی میکنه با اون خانمه خیلی روبه رو نشه ولی متاسفانه من بهش اعتماد ندارم بعد اینکه ما با مادرشوهرم باهم زندگی میکنیم تازه خانمه بهم عیدی هم داده بنظرتون چکار کنم دلمم نمیخواد مادرشوهرم و بقیه خانوادش متوجه این رفتار من باشن 

فقط اونجاش که عیدی داده بهت😂😑🤝🏼

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی سخت گذشت بهم منم گرفتم ازش و جلو خانواده تشکر کردم ولی توی دلم گفتم صبح بشه ببرمش صدقه بدم به ی ...

شرمندم ولی درکت نمیکنم 

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️
اگه فکر میکنی با کمتر دیدنش راحت تر فراموش میکنی حتما اینکارو کن وگرنه فقط خودتی که آسیب میبینی وهیچ ...

بنظرتون چکار کنم خیلی سعی میکنم بی محلیش کنم و هیچ حسابش کنم ولی توی دلم 😔