2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جوری بگیر صورتت نیفته فقطم بافت اطرافش رو بگیر که اگر مورد دار بود بخوره تو ذوقش

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️

تو ماکو همچین دکتری هست اما اگه واقعا این پیج خانم دکتر باشه که فقط از روی ظاهر که نمیتونه بیماری رو تشخیص بده . باید آزمایش و عکس و حتی لمس از نزدیک هم باشه تا تشخیص بیماری بده . در ضمن سینه چه ربطی به سقط داره؟ یه عکس از نت بگیر بفرست براش ببین چی میگه ؟ از چیزای دیگه هم عکس میخواد بعدش ؟

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

من ماما هستم سینه هیچ ربطی به سقط نداره از این مریضای جنسی زیاده اگر میخای آنلاین ویزیت بشی از وزشکیت و دکتر نکست دکتر پیدا کن نه تلگرام 

یا اگر میخای پیش همین بری شماره نظام پزشکی بگیر ازش بده من درمیارم برات که دکتره یا نه 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 48 دقیقه پیش
2791
2779
2792