2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دیگ عصبی شدم هر علائمی ببینم نمیرم دکتر یکسال مدام همه مدل ازمایش دادم دکترا میگفتن هیچیت نیس من ...

من داغونم الان غدد لنفاویم ورم کردن 

هفته پیش توهم ام اس 

هفته قبلش میگفتم سلیاک دارم 

هرروز ی داستان

من داغونم الان غدد لنفاویم ورم کردن  هفته پیش توهم ام اس  هفته قبلش میگفتم سلیاک دارم&nb ...

برا منم ورم کرده خیلی از همکارام میگن برا ماهم ورم میکنه برا اونا مث گردو میشه عین خیالشون نیس من انقد چک میکنم تا اندازه نصف عدس میشن میفهمم🤦‍♀️خستم تعطیلات عید نشستم هی چکونه میکنم و تو گوگل سرچ میکنم

برا منم ورم کرده خیلی از همکارام میگن برا ماهم ورم میکنه برا اونا مث گردو میشه عین خیالشون نیس من ان ...

عین منی شما عین من الان شوهرم تو پذیراییه من دارم مرض چک میکنم 

شبا با تعریق از خواب میپرم

عین منی شما عین من الان شوهرم تو پذیراییه من دارم مرض چک میکنم  شبا با تعریق از خواب میپرم

از اینکه از هیچی لذت نمیبرم متنفرم عاشق رشتمم تا کتابامو باز میکنم ی صدایی میگ اگ بیماری لاعلاج بگیری بمیری چی؟

مثل منی شماهم  شماهم زیاد دکتر میری

قبلا اره ولی دیگ دکتر اخرم باهام صحبت کرد گفت جسمت سالمه سالمه بخدا مشکلت روحیه ک انقد میای دکتر برو دکتر روانشناس از اون ب بعد علائمی مث همین ورم میبینم میترسم پانیک میشم ولی دکتر نمیرم روانشناسم رفتم خیلی خوب نبود کارش بعد عید شاید برم پیش کسی دیگ چیزایی ک کمکم کرد انقد دکتر نرم سرکار رفتن و یوگا و مدیتیشنه خوب نشدم ولی از اون وقتا ک از ترس راهم نمیتونستم برم و چیزی بخورم بهترم

هانی جان حالا واقعا مثل من تورم غدد داری

اره من کلا کشاله رانم ک از بچگی یادمه دستم میخورد بهشون منتها اونموقع نمیدونستم چیه الانم رو فکم چن وقت پیش اندازه ی فندق شد دیگ خودش اروم اروم کم شد الان اندازه نصف عدسه منتها وسواس دارم هی چکشون میکنم میگم من بد مریضی دارم بعد پانیک میشم😐