2777
2789
عنوان

حس میکنم زشتم

117 بازدید | 5 پست

حس میکنم چون رنگ پوستم سبزس زشتم و هیچ کس باهام ازدواج نمیکنه نمیدونم چه مرگم شده 

همه زن سفید دوست دارن 

بعضی وقتا حس میکنم خیلی خوشگلم 

بعضی وقتا حالم از قیافم بهم میخوره 

هعیی

There 's so much I wanna say but I don't know how it's starts

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم پوستم سبزه هست ولی اینقدر سر و زبون دارم که همه عاشقم میشن، خودمم خیلی خودمو دوست دارم، یه روانشناس یه بار میگفت زشتی و خوشگلی فقط به پول ته جیبتون ربط داره اگه پول داشته یاشین هرطوری هم باشین احساس قدرت و زیبایی و نفوذ دارین ولی وقتی بی پولی دائم از خودت ایراد میگیری، به جای اینکه هی با این چیزا کلنجار بری برو یه مهارت یاد بگیر و یه کسب و کاری راه بنداز و یه پولی به جیب بزن، وقتی پول داشته باشی پسر خدا هم بیاد عاشقت میشه، و بله بهتره این حقیقت رو باهاش کنار بیای که اکثر مردم زن سفید و تپلی دوست دارن با انکار این حقیقت زندگی برات آسون نمیشه ولی یکبار برای همیشه رنجش رو تحمل کن و اینو قبول کن، اما هستن مردایی که عاشق پوست سبزه هستن پسره بهم میگفت وووووییی خدا شوکولاتی خودمی تو، من عاشقتم شوکولاتی من😂 پس میبینی گلم؟؟ تو فقط باید کسی رو پیدا کنی که همونطور که هستی قبولت داشته باشه و ستایشت کنه فقط همین، مثلا توی استان من یعنی سیستان چون همگی ما سیاه سوخته ایم مردم زن سفید خیلی دوست دارن ولی تو شهرای بزرگ مثل تهران من خیلیا رو دیدم عاشق رنگ پوست سبزه بودن البته خیلیا هم تحقیرم کردن ولی بهتره دلت رو بزرگ بگیری و عادت کنی، این دنیا ناعادلانه اس اینم ظلم در حق ماست که این شکلی شدیم اما باید خودتو هرطوری هستی قبول کنی، وقتی خودت خودتو دوست داشته باشی بقیه هم عاشقت میشن، من به خودم گفتم در عوض روی درآمدم و روی زبونم کار میکنم و الان یه جوری با زبونم مردا عاشقم میشن عاشق جسارت و شهامت و سرزبون دار بودنم که اصلا براشون مهم نیست ‌رنگ پوستم چیه🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️ تازه دماغمم بزرگه😂😂😂 ولی به تخم چپ شوهر نداشتم، ول کن دختر قوی باش اینقدر خودتو کوچیک نکن مگه جنس یا کالا هستی که حتما مطابق میل مردها باشی؟ تو هرچی هستی یه مرد باید جون بده برات همین و بس😎😎😎😎

منم پوستم سبزه هست ولی اینقدر سر و زبون دارم که همه عاشقم میشن، خودمم خیلی خودمو دوست دارم، یه روانش ...

راست میگی من دنبال اینم که برم خیاطی یاد بگیرم البته الان فقط ۱۶ سالمه😂زوده ولی خب 

مرسی واقعا بهم‌انگیزه داد❤🤝

There 's so much I wanna say but I don't know how it's starts

راست میگی من دنبال اینم که برم خیاطی یاد بگیرم البته الان فقط ۱۶ سالمه😂زوده ولی خب  مرسی واقع ...

بیلی آیلیش توی سیزده سالگیش پیانو و ویولن و گیتار بلد بود و توی ۱۵ سالگیش اولین آلبومش رو بیرون داد، اینو گفتم که بهت بگم بهتره هی نگی هنوز برام زوده، خیلی زود همه چیز دیر میشه، بعد از کنکور تو باید همزمان روی خیلی چیزها مدیریت داشته باشی مگر اینکه دلت بخواد تا ۲۳،۲۴ سالگیت یه شخصیت وابسته و بدون استقلال مالی باشی، من الان ۲۵ سالمه و با اینکه از ۱۸ سالگیم شروع کردم ۱۰ تا مدرک و مهارت مختلف اعم از کامپیوتر، حسابداری، تایپیست ، نقاشی، گلدوزی و غیره رو بلدم باز هم حسرت میخورم که ای کاش زودتر و زودتر شروع میکردم، تو مثلا الان باید یه پیج داشته باشی و مثلا شمع بفروشی یعنی یه درآمد حاشیه ای برای خودت بسازی حتی اگه ماهی ۱۰۰ هزار تومن بهت برسه همون ۱۰۰ هزار تومن کم کم اسم پیجت سر زبونا میوفته فروشت بیشتر میشه یهو میشه ۵۰۰ یهو میشه ۲ میلیون ولی اگه هی بگی نه هنوز زوده برام بعد میشی مثل این دخترای ۲۰، ۲۲ ساله ی سایت که همشون فقط یه لیسانس دارن میگیرن و هیچ شغل و پول و کاری هم ندارن، البته اگر از اونایی که میخوان دکتر بشن اون بحثش جداست ولی اگر دنبال درس نیستی و خیلی دنبال نفر اول فامیل بودن و بهترین بودن نیستی میتونی زندگی خوبی بسازی، تو تا قبل از ۱۸ سالگی باید یه موسیقی، یه ورزش و یه هنر رو حداقل یاد داشته باشی اینا چیزهایی هست که روانشناس ها برای داشتن زندگی بهتر میگن حالا خودت ببین چی میخوای تو زندگی

2827
2791
2779
2792