2777
2789
عنوان

ویار و جنسیت🥰🥰🥰

1718 بازدید | 14 پست

سلام خانم خوشگلا عیدتون مبارک باشه🌷🌷

خواستم از تجربه هاتون سر بارداری بگین مثلا دختر و پسر چه علائمی داشتین و تست های خونگی که انجام دادین چی بوده یشاپیش ممنونم😉😉

بالا میاوردم درحد مرگ هیچیم نمیخوردم به بوها حساس بودم

عالم وادم خونه یخچال همه بو گند میدادن

پسرشد

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا حفظش کنه از چند هفته شروع شد علائمات

۶هفته

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
من سر پسرم گلاب به روتون حالت تهوع داشتم درد استخوان عانه داشتم و ترشحات خیلی زیاد،الان بجز ترشح بقی ...

از چند هفته شروع شد علائمات من هفت هفتمه سرمایی بودم بدتر شدم همشم دوست دارم رب انار و آلوچه بخورم به نظرت جنسیتش چیه؟

۶هفته

من هفت هفتمه هوس میکنم ولی زیاد دلم بر نمیداره بخورم خیلی هم سرمایی شدم چیزای ترشم دوست دارم حالت تهوع اینجوری نیست که پس بیارم در حد حالت تهوع خودمو کنترل میکنم خیلی

از چند هفته شروع شد علائمات من هفت هفتمه سرمایی بودم بدتر شدم همشم دوست دارم رب انار و آلوچه بخورم ب ...

از هفته ششم حالت تهوعم شروع شد الان هفته۱۴ام کم کم دارم بهتر میشم ولی درد استخوان عانه فک کنم تا آخر بارداری هست،من خیلی از رابطه علائم وجنسیت سر در نمیارم،سر پسرم ویار به چیز خاصی نداشتم ولی الان خیلی دلم میوه میخواد با آش🙈

من هفت هفتمه هوس میکنم ولی زیاد دلم بر نمیداره بخورم خیلی هم سرمایی شدم چیزای ترشم دوست دارم حالت ته ...

حالت تهوع منم رفته رفته زیاد شد

اول با بی اشتهایی و حساسیت بوها شروع شد

تست کلم قرمز بزن تو گوگل سرچ کن میاره

برامن درست دراومد حالا نمیدونم الکی بود یانه

من بارداری دخترم تا سه ماه تهوع داشتم و بی اشتها برعکس موقع پسرم اصلذ تهوع نداشتم چیزای ترش و شور خی ...

خدا حفظشون کنه منم الان هفت هفتمه حالت تهوع خیلی کم دارم وای منم دوغ و رب انار الوچه و چیپس دوست دارم

حالت تهوع منم رفته رفته زیاد شد اول با بی اشتهایی و حساسیت بوها شروع شد تست کلم قرمز بزن تو گوگل س ...

مرسی عزیزم برای بارداریم اول تست وایتکس انجام دادم درست دراومد 

خدا حفظشون کنه منم الان هفت هفتمه حالت تهوع خیلی کم دارم وای منم دوغ و رب انار الوچه و چیپس دوست دار ...

ممنون خدا تو دلی شماهم به سلامتی برسونه بغلت😍سعی کن شور زیاد نخوری ورم مبکنی بچه وزن نمبگیره