دیروز یه تاپیک زدم درباره ی زن داداشم . بعد همون تاپیکو با یه کاربری دیگه همون رفتارارو گفتم اما اینبار گفتم خواهرشوهرم . جالبه تو اولی محکوم شدم اما تو دومی حقو به من دادید همه جوره . واقعاااااااااا برا تک تک کسایی که اینطور بودن متاسفم فقط همینو میتونم بگم . چرا انقد با خونواده شوهراتون مشکل دارید وقتی کسی کاری به کارتون نداره ؟؟؟ حالا فهمیدم تو بیشتر این مدل کیسا عروس خانواده مقصره چون مشخصه دیگه انگار جون فقط عروسید حق دارید بقیه رو ناراحت کنید حق دارید به مادرشوهرتون که ازتون حتی بزرگتره توهین کنید حق دارید تو زندگی خواهرشوهراتون و جاریاتون دخالت کنید و حتی حق اینو دارید که شوهرتون رو از خانوادش ببرید عمیقا متاسفم براتون . من این تاپیکو میزنم و جواب هیشکیو هم نمیدم چون میدونم الان همین دسته افراد میاد یسری حرف رایگان میزنن که من حتی انقدر وقتم با ارزشه که نمیخوام تلفش کنم بیام جوابشونو پس مشکلی نیست عزیزان خودتونو خالی کنید فقط متوجه شدم چرا انقد جامعه ی عقب مونده و خاله زنکی داریم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.