2777
2789
عنوان

جدا چرا ؟؟😂😂😂

99 بازدید | 3 پست

دیروز یه تاپیک زدم درباره ی زن داداشم . بعد همون تاپیکو با یه کاربری دیگه همون رفتارارو گفتم اما اینبار گفتم خواهرشوهرم . جالبه تو اولی محکوم شدم اما تو دومی حقو به من دادید همه جوره . واقعاااااااااا برا تک تک کسایی که اینطور بودن متاسفم فقط همینو میتونم بگم . چرا انقد با خونواده شوهراتون مشکل دارید وقتی کسی کاری به کارتون نداره ؟؟؟ حالا فهمیدم تو بیشتر این مدل کیسا عروس خانواده مقصره چون مشخصه دیگه انگار جون فقط عروسید حق دارید بقیه رو ناراحت کنید حق دارید به مادرشوهرتون که ازتون حتی بزرگتره توهین کنید حق دارید تو زندگی خواهرشوهراتون و جاریاتون دخالت کنید و حتی حق اینو دارید که شوهرتون رو از خانوادش ببرید عمیقا متاسفم براتون . من این تاپیکو میزنم و جواب هیشکیو هم نمیدم چون میدونم الان همین دسته افراد میاد یسری حرف رایگان میزنن که من حتی انقدر وقتم با ارزشه که نمیخوام تلفش کنم بیام جوابشونو پس مشکلی نیست عزیزان خودتونو خالی کنید فقط متوجه شدم چرا انقد جامعه ی عقب مونده و خاله زنکی داریم 

اره موافقم باهات . منم از همون عروسام ک هم بهم خوبی شده هم بدی ولی ب حرمت سنشون همیشه هواشون دارم و هر قدمی براشون برمیدارم در راه خدا هست 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

🤨🤨🤨

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هم عروسم هم خواهرشوهر

زنداداشام هممممیشه دعای خیرمون میکنن چون هواشونو داریم بهشون احترام میذاریم

ولی

انقدر خانواده شوهرم گربه صفت و بی چشم و رو و بی خدا و نامردن ازشون متنفررررررررررم