2777
2789
اگه الان جنگ بشه کدومتون اجازه میدین شوهر برادر یا پدرتون بره جنگ؟ حتی الان ک میدونین سهمیه ای در ک ...

قرارنبست مااجازه بدیم یا ندیم

این یه تصمیم اختیاریه،کسی ک تصمیم میگیره بره هیچ کسی جلو دارش نیست

شما ازاین موضوع ب چشم منفعت نگاه میکنین جانم، ولی پدرانتون نه

این قسمت قضیه مشکل داره

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.
دور از انصافه، ماهمیشه قدردانشون هستیم خداشاهده میتونن از حق مسکن و ملک زمین،حقوق ماهیانه و.... اس ...

چرا نبودم هستم

تو چ میدونی من نفر اول کلاس حتی مدرسه مون بودم ولی الان بیکارم با استعداد من اگه سهمیه استفاده میکردم رتبه یک میشدم گلم

ولی این دلیل نمیشه ک اونها رو درک نکنم یا بگم حقی نداشتن

کارزار ابطال مدارک هویتی جعلی اتباعhttps://www.karzar.net/61859

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مدیون بودن به شعار نیست. شما تافردا بگید من مدیونم چه اتفاقی میافته!  کسی که به خاطر دفاع از ک ...

چرا فکر می‌کنید هیچکس شرایط شما رو درک نمی‌کنه؟ 

و اینکه فقط شما تو زندگیتون مشکل داشتید؟ 

خیلیای دیگه شرایط بدتر از این داشتن، اما سهمیه ای بهشون تعلق نگرفته!

عقاب شکاری نترسد ز بوم، دو مرد خراسان دو صد مرد روم!

این نوع تشکر و قدردانی انصاف نیست هررررر امکاناتی که در اختیارشون قرار بگیره بازم کمه  بازم ج ...

الان تو آزمونهای استخدامی سهمیه ای ها از آزاد جدا هستن

قرارنبست مااجازه بدیم یا ندیم این یه تصمیم اختیاریه،کسی ک تصمیم میگیره بره هیچ کسی جلو دارش ن ...

تو همه عمرم غیر از هزار تومن بیمه ای ک مدرسه ازمون میخواست رو بخاطر جانبازی پدرم نمیخواستن ازم وگرنه هیچ وقت هیچ منفعتی ازش نبردیم🙂🙂🙂

الان تو آزمونهای استخدامی سهمیه ای ها از آزاد جدا هستن

بحث استخدام رو دیگه پیش نکشید که اون خودش یه معضل جداست 

انقدر گسترده هست این بی عدالتی ها که حد نداره 

چشم😶

ولی خداوکیلی خودت رو بزار جای کسی که تو یه منطقه محروم، بدون امکانات، تو خانواده ضعیف داره تلاش می‌کنه تا تو این شرایط اسفناک یه آینده ای برای خودش دست و پا کنه 

اما نمیتونه، نمیرسه، چون اینها رزرو شده برای کسان دیگری که شاید یک صدم زحمات اون فرد رو نکشیدند تو زندگی 

منطقی بحث کنید نه احساساتی  یک عده برای دفاع از وطن و دین جانفشانی کردند  تا ابد مدیون ش ...

خانوم من بابام جانبازه يه دست يه گوش فك رو هم توجزيره ي مجنون جا گذاشته 

تو سردشت هم شيميايي شده هفت سال و سه ماه تو جبهه بوده ٢٨ماه هم اسير بوده 

ما سه خواهر برادريم خب زندگي با اين بندگان خدا رو نميدونم از نزديك ديدين يانه من بچه ي بزرگ خونمون هستم حتي ديپلم نتونسم بگيرم نه كه خنگ باشم نه به خداوندي خدا درسمم خيلي خوب بود تا سوم راهنمايي تيزهوشان خوندم ولي سن پدرم بالا رفت بدنش جواب كرد مامانم ظرفيتش اومد پايين خونمون خيلي وحشتناك شد

خانوم من بابام جانبازه يه دست يه گوش فك رو هم توجزيره ي مجنون جا گذاشته  تو سردشت هم شيميايي ش ...

اجرشون با سیدالشهدا

خدا به شما و خانواده تون سلامتی بده انشالله 🌹

خیلی حرفتون زشت بود

اتفاقا خیلی هم خوبه اینا دست میکنند تو سفره مردم حق بقیه رو میخورن 

دوستان اگه کسی تیپ پلاستی انجام داده لطفا به من اطلاع بده چند تا سوال دارم مرسی

خدا حقشون رو بهمون حلال کنه حق جانباز و شهید ولی آدم حرصش میگیره از این سهمیه های ناحق 

دوستان اگه کسی تیپ پلاستی انجام داده لطفا به من اطلاع بده چند تا سوال دارم مرسی
نیازی نیست درصد بزنی  ولی الهی هم نخوری حق مردم تو سفره امثال شماهاست : /discussion/topic/10656148/%d8%b3%d9%87%d9%85%db%8c%d9%87-%db%b2%db%b5?postId=281236359

الهی نخورن    آشنامون مشکلی نداشتن نه اعصاب و روان بود نه از زندگی و مسافرت و اخلاق کم گذاشته بود براشون  زمین دادن بهشون به چه قیمت سهام وام ازدواج بچه هاش دوبل بن ماشین وام  سربازی نرفتن   رحم نداشتن دانشگاه و استخدامی با سهمیه  به چی قسم کلمه ای نخوند درس ضعیف زیر بیست درصد زد استخدامی قبول شد نخوره حقوق استخدامی رو    اگر کمبودی داشتن زور نداشت مرگتون چی بود می خوندین   نه با اون نمرات حق بقیه رو بخورین از گلوتون نره پایین 

خانوم من بابام جانبازه يه دست يه گوش فك رو هم توجزيره ي مجنون جا گذاشته  تو سردشت هم شيميايي ش ...

شما اینو میگی من جلومن که  پدر کم نذاشت زیادم گذاشته اون زور داره ادعاشون گوش فلک‌رو کرد میکنه زمین و ماشین و وام و... گرفتن دیگه کنکور و استخدامی رو حق بقیه رو ضایع نمی کردن  

بین خود جانبازها هم ناحقی میشه