مثلا پسرعمو و پسرعمه و کلا فامیلتون؟شوهر من مثل سگ پاچه ی این و اون میگیره،معلوم نیست چکارشون داره فوق العاده آدم بدبینیه،از نظر خودش همه هیزن میگه فلانی تخمش حرومه_یعنی هیزه_بخدا دیشب پسرعمو کوچیکم خونه داداشم بود مهمون بودیم اونجا طفلک داشت ۴ تا تعریف میکرد و جوک میگفت و اون لابه لاها از دوست دختراش میگفت کلا آدم بی پرواییه همه چیز میگه به شوخی و جدی،داشتم صلوات میفرستادم شوهر دیوونه ی من نزنه تو دهنش،آخرش گفت بلند شو بریم،تا الان زندگی رو به کامم تلخ کرده که اینا کین راه میدین خونتون،بابات یا باید با اون قطع رابطه کنه یا من،داداشام خیلی ناراحت شدن ولی بخاطر من حرفی نمیزنن،شوهرم یک سگ پاچه گیر و بی منطقه،نگین طلاق بگیر،چون اصلا شرایطش رو ندارم...
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اتفاقا دوست ندارم هیچ جا باهام بیاد دیشب چون خواهر و برادر بودیم دیگه با خیال راحت اومدیم خیلی هم خوشحال بود،ولی وفتی تون اومد پکر شرپد منم گفتم ای داد بیداد مار از،پونه بدش،میاد دم لونه ایپش سبز میشه،آخه برادر من چرا اینو دعوت کردی...یعنی عید زهرمار شد
والا پسر خالمو من بزرگ کردما بازم میگ اون اومدنی شال بذار سرت نمیدونم دست نده فلان😒
پسر پسرعموش دوازده سالش بود اومد من بهش زبان یاد بدم جثه ی کوچیکی هم داره،بخدا تا امسال داره تو روم میزنه که چرا بهش زبان یاد دادی این بچه همه چیز رو میفهمه و آدم کثیفیه،میگه یه روز باید زهرمو بهش بریزم تا تو رو از یاد ببره