2777
2789
عنوان

چجوری عیدی همراه اولو فعال کنم

176 بازدید | 13 پست

تو همراه من 20 تومن شارژ برا عیدی برنده شدم استعلام و ک میزنم نوشته براتون فعال نیست ابتدا باید فعالش کنید 

کسی میدونه چجوری باید فعالش کنم؟ 

برو تو همراه من

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از کدوم قسمت عیدی و فعال کردین؟ برا من نمیاره😐

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺
از قسمت طرح های تشویقی 

میزنم چیزی بنام عیدی نیست😐

اپدیت کردم ولی بازم نمیاره

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺
کد نیس از طریق اپلیکیشنش قسمت طرح های تشویقی 

مرسی💕

رفتم نگاه کردم انگار برش داشتنش فقط هدیه تولد بود

.به صبر کوش تو ای دل که حق رها نکند......چنین عزیر نگینی به دست اهرمنی