2821
2789
عنوان

تغییر ساعت

202 بازدید | 18 پست

سلام عزیزان ، روزتون بخیر

گفتن که امسال ساعت تغییر نمیکنه ولی ساعت داخل سایت که کنار هر تاپیکی مینویسه تغییر کرده . الان دیدم تعجب کردم. ساعت گویا ۱۱۹ هم یک ساعت جلو میگه . شما میدونین قضیه چیه؟ چرا اینجوریه؟

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

ساعتا تغییری نکرده

به یه شماره من زنگ زدم ک اذان و اینارو ساعتاشو میگفت درست گفت

‌گیسامو ول کنین من فقط نظرمو گفتم(:           ‌     ‌‌‌‌              ‌ ‌‌برای خوشبختیم و ایندم دعا میکنی؟    

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اینا کدوم کار رو درست انجام دادن که تغییر ساعتشون درست باشه اخه

ریدن تو ساعت گوشیا

دستی تنظیمش میکنم برنامه هام کار نمیکنن

خودکارش میکنم یک ساعت جلوعه

خاک تو سرشون

{ خانم هستم }
ساعتا تغییری نکرده به یه شماره من زنگ زدم ک اذان و اینارو ساعتاشو میگفت درست گفت

زنگ بزن ۱۱۹ 

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

الان ۳و ۴۸ هستش

۱۱۹ یک ساعت جلوتر میگه

اینا کدوم کار رو درست انجام دادن که تغییر ساعتشون درست باشه اخه ریدن تو ساعت گوشیا دستی تنظیمش میک ...

واقعا هم ریدن . همیشه موقع تغییر ساعت گوشی ها هم عوض میشد الان هیچی اصلا

اشتباه میگه پس

نمیدونم والا

کل گوگل رو هم زیر و رو کردم ولی هیچ چیز قطعی نگفتن

ساعت گوشی ها هم تغییر نکرده

نمیدونم والا کل گوگل رو هم زیر و رو کردم ولی هیچ چیز قطعی نگفتن ساعت گوشی ها هم تغییر نکرده

گفتن ساعت ها تغییر نمیکنه دیگه 

ولی اینقدر دست و پا چلفتین نتوستن مدیریتش کنن همه چی قاطی پاتی شده😂🤦🏻‍♀️

گفتن ساعت ها تغییر نمیکنه دیگه  ولی اینقدر دست و پا چلفتین نتوستن مدیریتش کنن همه چی قاطی پاتی ...

دقیقا همینه

کاری داشتی عزیزم میخواستی مطب بیایی

سلام مهربونم ، خسته نباشین وقتتون بخیر

آخه دیدم نوشتین دکتر و دانشجو هستین خواستم ازتون تشکر کنم که مشکلات مردم رو حل میکنین و توی سایت هم مشاوره میدین . خدا خیرتون بده . باعث افتخار هستین😘

سلام مهربونم ، خسته نباشین وقتتون بخیر آخه دیدم نوشتین دکتر و دانشجو هستین خواستم ازتون تشکر کنم که ...

سلامت باشید عزیزم من که چیزی بلد نیستم در حد چیزای کوچک دوستان راهنمایی میکنم،ممنون از لطف شما

دانشجوی جراحی پلاستیک،سرطان پستان