2777
2789

نعل اسبی مشکلی ایجاد نمیکنه عملکردش با نوع طبیعی فرقی نداره و میلیون ها آدم هستن که نعل اسبی ان ولی اصلا اطلاع ندارن و دارن زندگیشونو میکنن بدون هیچ مشکلی 😊

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نعل اسبی مشکلی ایجاد نمیکنه عملکردش با نوع طبیعی فرقی نداره و میلیون ها آدم هستن که نعل اسبی ان ولی ...

من ۳۶ هفته باردارم توی سونوگرافی بچم گفتن که کلیه هاش نعل اسبیه همش استرس دارم

من ۳۶ هفته باردارم توی سونوگرافی بچم گفتن که کلیه هاش نعل اسبیه همش استرس دارم

نهه بابا چه استرسی کلیه ها توی هفته های اول تشکیل میشن زمانی که جنین اندازه یه نخوده اینا باید به سمت بالا حرکت کنن و خوب چون خیلی اندازه جنین کوچیکه گاهی پیش میاد که از انتها به هم بچسبن هیچ مشکلی هم ایجاد نمیکنه 

برعکس استرسه که برای خودت و بچه ات خوب نیست

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

[QUOTE=281197520]چند وقت پیش یه مطلب راجع بهش خوندم عارضه ی خطرناکی نیست اگر مراقبت توکل به خدا دعا ...

آرره عزیزم اصلا مراقبت خاصی هم لازم نداره فقط صرفا بعدا ببرش یه چکاپ کامل از نظر کراتین خون هم سنجش بشه همین استرسم نگیر الکی