2777
2789
ما درامدمون خداروشکر خوبه ولی کلا میانگین جامعه رو گفتم من خودم اجرا نمیکنم همچین چیزی رو فعلا احسا ...

ایشالله همه به درامد مورد نیازشون برسن 

منم خداروشکر مشکل مالی ندارم اما خب شم اقتصادیم قویه همیشه اهل احتیاطم😅😅

تو حوزه اقتصادی و بودجه بندی منظورته؟ 

۵۰ درصد میشه Needs یا نیاز های رفاهی

مثل بیمه، قبض، خورد و خوراک، هزینه حمل و نقل عمومی یا بنزین، خدمات بهداشتی، اجاره، رهن، وام ، که نیاز های ضروری و پایه اس

۳۰ درصد Wants یا خواسته ها

به چیزایی گفته میشه که تمایل داری درامدتو براشون بزاری اما کاملا ضروری نیستن 

مثلا خرید لباس، سینما، مراکز تفریحی، مسافرت، اینترنت، که به نوعی فقط برای ارض‌ای روح آدمن

۲۰ درصد میشه savigs یا پس انداز 

مثل پس انداز نقدی، دلاری، طلا، خرید سهام، یا قرار دادن پول تو بانکه

مثلا شما میتونی ۳ ماه ۳۰ درصد wants و خواسته هاتو رو کنار بزاری و ۵۰ درصد پس انداز کنی اما تو ماه چهارم ۱۰ درصد از پس انداز کم و ۱۰ درصد بهwants یا خرید های روحیت اصافه کنی که خودم این روتین رو تاحدی انجامش میدم 

𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬 𝐄𝐮𝐠𝐞𝐧𝐞? 𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬...? زیر آسمان مارسی "جایی در میان اشک ها و لبخند های اوژنی↶⿻  "برنادین رزی اوژنی کلاری"┊𝟔𝟗 هـے مونالیـزا! بگو راز خنده هات چیہ؟ که حالمو بد بـہ 𝐅𝐮𝐜𝐤 میده!... هَِـَِےَِ مَِوَِنَِاَِلَِیَِزَِاَِ بَِرَِاَِمَِ پَِرَِ کَِـَِدَےَِ هَِیَِچَِوَِقَِتَِ حَِـَِلَِ نَِشَِـَِدَےَِ بَِاَِ تَِوَِ مَِیَِطَِلَِبَِـَِہَِ سَِکَِوَِتَِشَِ کََِ....صَِِ خَِوَِِاَِرَِ مَِلَِوَِدےَِ هی بـہ مَِنَِ نگو سنت 𝟏𝟖_ عه بچه ای فلانی و هزار کََِ....صَِِشَِعَِرَِ دیگه من فردی نامدار تو حوزه مشاوره های زِنَاَِ...شَوِیِیَ تو نی نی سایتم پس پارت میکنم بیب𝐃; تَِوَِ چَِشَِاَِتَِ مَِعَِجَِزَِـَِہَِ مَِیَِکَِرَِـَِدَِ؛ حَِاَِلَِاَِ شَِـَِدَِےَِ مَِوَِجَِبَِ اَِیَِنَِ درَِـَِدَِ !..‌

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB