2777
2789
عنوان

مهمونام

233 بازدید | 17 پست

قرار بود نهار مهمون بیاد برام خونه خاله شوهرم بعد از چند سال من نهار گذاشتم خورشت خلال با برنجش هم آماده همه چیز الان زنگ زدم گفتن دیر راه افتادیم فعلا نمی رسیم بنظرتون همبن واسه شام گرم کنم بد نمیشه آخه دوباره غذا بذارم کرمانشاهیم از تهران میان الان گفتن ساوه ایم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به به من عاشق خورشت خلالم😋 يه دوست كرمانشاهي دارم بهم ياد داد درست كردم عالي شد🤌🏻👌🏻

اره واقعا خیلی خوشمزه اس ولی مونده نمیشه تا شب بنظرت زودتر هم خبر ندادن حداقل برنج رو نذارم 

الان برنجت دم کشیده؟ یا تازه آبکش کردی؟

دم کشیده قرار بود نهار بیان دیگه صبح زنگ زدیم گفتن راه افتادیم الان خبری نبود ازشون دوباره زنگ زدم گفتن دیر راه افتادیم

دم کشیده قرار بود نهار بیان دیگه صبح زنگ زدیم گفتن راه افتادیم الان خبری نبود ازشون دوباره زنگ زدم گ ...

خوب پس اصلا درش رو باز نکن بزار تا شب بمونه

یادش بخیر من عاشق عید های کرمانشاهی 

خیلی شهرتون قشنگه

اره واقعا خیلی خوشمزه اس ولی مونده نمیشه تا شب بنظرت زودتر هم خبر ندادن حداقل برنج رو نذارم 

كارشون استباه بوده وقتي ميگن ناهار بايد بدونن ميزبان تدارك ديده .. 

بنظرم هيچ اشكالي ندارهههههههه دست بهش نزن بزارش يخچال قبل اومدنسون در بيار بزار روي گاز برنجتم همينطور فقط شايد ته ديگش قابل استفاده نباشه كنارش سالاد ترشي نوشيدني..

بعدشم اكه ميتوني كنارش يه مرغم كباب كن

اسي من وقتي مهمان دعوت ميكنم از شب قبل خورشتم رو ميزارم نصف شب اماده شد ميزارم يخچال ظهر ميزارم روي گاز يه يه ساعت جا بيوفته هيچوقتم نفهميدن كي درست كردم ولي برنج رو همون موقع دم ميكنم اخه صبح نميرسم من سالاد و دسرمم از شب اماده ميكنم..

دم کشیده قرار بود نهار بیان دیگه صبح زنگ زدیم گفتن راه افتادیم الان خبری نبود ازشون دوباره زنگ زدم گ ...

كارشون زشت بود من بودم ناراحت ميشدم خورشتم خودم ميخوردم كوفتم بهشون نميدادم ادم ذوق زده ام ميشه😅😂