2777
2789
متاسفم ولی منم حالم مثل شماست دعا کن سریع ختم بخیر شه البته با این تفاوت که میخواد دقم بده و منو ناچ ...

نه نه اصلا خودت دادخواست ندی ، به هیچ عنوان ، بذار خودش بده که لاقل حق و حقوقتو بگیر 

عزیزم مطمئن باش کسی که بخاطر خانوادش طلاق بده بزار بده برو کلاتو بنداز هوا راستی هواست باشه تا لحظه ...

اره دیگه دارم کم کم باهاش کنار میام که زندگیم تموم شده ، وکیل گرفتم گفت من اصرار میکنم توو دادگاه که تو طلاق نمیخای 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم خدا کمک توم کنه شرایط شما رو میخونم دچار ترس و استرس میشم مخاطب خاص من هم خانواده اش مخالفه ...

وای وای وای این اشتباه رو نکن ، ۱۱ سال عمر من رفت بخاطر خانوادش ، بچه من سقط شد ، نکن اصلا اگه مخالفن اصرار به ازدواج نکن 

من ده سال پیش عقد بودم جدا شدم بهم خیانت کرد و گف من نمیخامش من زیر هجده سال بودم بابام نمیزاشت برم ...

اره وکیل منم گفت اصلا دیگه دادگاه سخت گیری نمیکنه چون قیمت سکه رفته بالا 

خیلی سخته درکتون میکنم  شما هم همسرتون دادخواست داده ؟

نه هنوز

اما ۱۶ روزه

یه تک زنگم نزده

من گیر زندگی خواهرم هستم

شما شاغلی؟؟؟؟؟

همسرت مالی داره؟

من شوهرم یع ماشین و دوتا زمین و ارث پدری داره

وکیل میگفت میشع مهریع رو نقدی گرفت

دوستان خیریه محک در حال خرید دوتا دستگاه خیلی ضروری برای کودکان سرطانی هست لطفن اگر میتونید حتی خیلی کم بهش کمک کنید...تو تاپیک هام هست .https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=11171557&slug=%D9%BE%D9%88%DB%8C%D8%B4-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D8%AF%D9%88-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%B1%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D9%88-%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%BE%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%88%D8%AF%DA%A9%D8%A7%D9%86-%D8%B3%D8%B1%D8%B7%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B7-%D9%85%D8%AD%DA%A9&postId=293720726من یه مادرم..خیلی وقته دیگه همه تصمیمات و انتخابام تحت تاثیر همین مادر بودنه....پس قضاوتم نکن...نظرات من فقط و فقط مختص شخص اسی هست.پس لطفن تو نظر من دخالت نکنید...🙂🙂🙂 همیشه دختر حرف گوش کن خانواده بودن خوب نیست..همیشه حق با پدرو مادر نیست..زندگی متاهلی یادم داد هر چیزی رو همون دفعه اول باید حل کرد..
نه هنوز اما ۱۶ روزه یه تک زنگم نزده من گیر زندگی خواهرم هستم شما شاغلی؟؟؟؟؟ همسرت مالی داره؟ م ...

بهش زنگ نزن تا خودش بیاد ، بله من کار آنلاین دارم شاغل دولتی نیستم ، همسرم هیچی بنامش نیست فقط گردش حساب بالایی داره ، 

اگه چیزی بنامش باشه سریع توقیف میکنن واست نگران نباش اصلا 

بهش زنگ نزن تا خودش بیاد ، بله من کار آنلاین دارم شاغل دولتی نیستم ، همسرم هیچی بنامش نیست فقط گردش ...

بله میدونم

من کار ندارم

مشکلم اینه

لیسانسم

اگه درامد داشتم

راحت بودم...یکم خرجم با خانوادمه معذبم

خودمم پول ندارم

دوستان خیریه محک در حال خرید دوتا دستگاه خیلی ضروری برای کودکان سرطانی هست لطفن اگر میتونید حتی خیلی کم بهش کمک کنید...تو تاپیک هام هست .https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=11171557&slug=%D9%BE%D9%88%DB%8C%D8%B4-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D8%AF%D9%88-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%B1%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D9%88-%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%BE%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%88%D8%AF%DA%A9%D8%A7%D9%86-%D8%B3%D8%B1%D8%B7%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B7-%D9%85%D8%AD%DA%A9&postId=293720726من یه مادرم..خیلی وقته دیگه همه تصمیمات و انتخابام تحت تاثیر همین مادر بودنه....پس قضاوتم نکن...نظرات من فقط و فقط مختص شخص اسی هست.پس لطفن تو نظر من دخالت نکنید...🙂🙂🙂 همیشه دختر حرف گوش کن خانواده بودن خوب نیست..همیشه حق با پدرو مادر نیست..زندگی متاهلی یادم داد هر چیزی رو همون دفعه اول باید حل کرد..
بله میدونم من کار ندارم مشکلم اینه لیسانسم اگه درامد داشتم راحت بودم...یکم خرجم با خانوادمه معذ ...

فعلا طلایی چیزی دم دستت نیست بفروشی ؟ 

شرایط سختیه میدونم منم خودم تو همین شرایطم ، همسرم دادخواست داده داغون شدم ، شما اصلا نگران نباشین چون به محض اجرا گذاشتن مهریه اموالش به نفع شما توقیف میشه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز