2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سخته  من خیلی دوسش دارم

متاسفم ولی منم حالم مثل شماست دعا کن سریع ختم بخیر شه البته با این تفاوت که میخواد دقم بده و منو ناچار کنه که خودم درخواست بدم تازه خدا رو صکر کن که خودش درخواست داده

نه خانوادش منو نمیخان خیلی دخالت میکنن آخرم خسته شد رفت دادخواست داد 

منم مثل تو

من یه پسر دوساله دارم

با خواهرمم جاریم

دوستان خیریه محک در حال خرید دوتا دستگاه خیلی ضروری برای کودکان سرطانی هست لطفن اگر میتونید حتی خیلی کم بهش کمک کنید...تو تاپیک هام هست .https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=11171557&slug=%D9%BE%D9%88%DB%8C%D8%B4-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D8%AF%D9%88-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%B1%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D9%88-%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%BE%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%88%D8%AF%DA%A9%D8%A7%D9%86-%D8%B3%D8%B1%D8%B7%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B7-%D9%85%D8%AD%DA%A9&postId=293720726من یه مادرم..خیلی وقته دیگه همه تصمیمات و انتخابام تحت تاثیر همین مادر بودنه....پس قضاوتم نکن...نظرات من فقط و فقط مختص شخص اسی هست.پس لطفن تو نظر من دخالت نکنید...🙂🙂🙂 همیشه دختر حرف گوش کن خانواده بودن خوب نیست..همیشه حق با پدرو مادر نیست..زندگی متاهلی یادم داد هر چیزی رو همون دفعه اول باید حل کرد..

عزیزم خدا کمک توم کنه

شرایط شما رو میخونم دچار ترس و استرس میشم

مخاطب خاص من هم خانواده اش مخالفه میترسم در اینده حتی اگر عقد کنیم باعث جدایی مون بشن مثل الان که فقط ارتباط ساده داشتیم و باعث جدایی شدن

😊کاربرقدیمی هستم به حساب قبلی وارد نشد😊لطفا برای سر و سامان گرفتن کارام صلوات میفرستید، دعایم میکنید لطفا، منم دعاگو هستم؛ انشالله همه به آرزوهاشون برسند🌹💐كيبرد كوشيم عربي هست فقط، حروف رو ندارم براي همين غلط ميشه كلمات  
نه خانوادش منو نمیخان خیلی دخالت میکنن آخرم خسته شد رفت دادخواست داد 

عزیزم مطمئن باش کسی که بخاطر خانوادش طلاق بده بزار بده برو کلاتو بنداز هوا راستی هواست باشه تا لحظه آخر تو  دادگاه بگو میخوام و توافقی قبول نکن  بزار ذله بشه

امیدوارم پیش قسط سنگین تعیین کنن بلکه پشیمون بشه بخاطر لجبازی رفته دادخواست داده 

من ده سال پیش عقد بودم جدا شدم بهم خیانت کرد و گف من نمیخامش من زیر هجده سال بودم بابام نمیزاشت برم دادگاه نذاشت جدا بشم تا اینکهخودش درخواست طلاق دادمتاسفانه از دم چارماه یک سکه اون موقع ها که طلا ارزونتر بود 

اوايل فك ميكردم فقط ب خاطر خانوادش ولي فهميدم داره خيانت ميكنه تو هم يكم دقت كن ببين چي ب چيه

من دیگه نمیبینمش اصلا 

حتما یکارایی کرده مطمعنم وگرنه آدمی نبود که دو ماه طاقت بیاره