2777
2789
عنوان

کمک

99 بازدید | 17 پست

سلام دوستان لطفا راهنماییم کنین من الان چن ماهه اقدامم ماه اول تودوهفته سقط شدرفتم دکترگف میتونی بعدیه ماه اقدام کنی این ماه اقدام کردم بازم نشدپری شدم شوهرم چون تواین موردا زیاداطلاعات نداره خیلی ناراحته ک چرانمیشه این ماه ۶روزتاخیرداشتم بااینکه پریودام منظمه اولش فک کردم باردارم ولی پری شدم هرچقد ب شوهرم میگم ک طول میکشه باردارشدن باورنمیکنه این ماه چیکارکنم ک احتمال باردارشدنم بالا بره لطفا راهنماییم بدین

عزیزدلم حالاکه سقط داشتی بهتر تا دو سه ماه دیگه اقدام نکنی تا بدنت تقویت بشه  بعد انشالله بارد ...

آره بچه اوله ولی رفتم دکتر اونم گف چون ۱۰روزه بود ۱ماه استراحت کنی کافیه ولی الان نمیشه خیلی نگرانم میترسم اصلا نشه

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

باهم برین ی دکتر ک براش کامل توضیح بده بعدش ناراحت نمیشه

خدایا هزاران مرتبه شکرت من به آرزوم رسیدم🥰🤲🏻.                         ایشالله تمام اونیی ک منتظرن دامنشون رو با نی نی سالم و صالح سبز کن 🤲🏻👶🏻🤱🏻☘️.                                                                     خدایا ازت با تمام وجودم میخوام نی نی مون رو سالم بغلمون بدی 🤰🏻👶🏻😍🥰.                                                                             اگه امضامو خوندی یه صلوات بفرس برا سلامتی نی نی م یا یه آمین از ته دلت بگو 🥹🙏🏻ممنونم
میدونی خودمم خیلی دوس دارم بارداربشم تنهاناراحتی شوهرم نیس میترسم باردارنشم

بابا بیخیال الان من پنج ساله میرم دکتر برا بچه دار شدن میدونم سخته خیلی ولی تا یسال طبیعیه ک باردار نشی بعدش باید بری دکتر

منم انقد حساس بودم ولی الان دیگه عین خیالمم نیس 

از موقعی ک پری میشدم دنبال نشونه بودم هر ماه ازمایش و بی بی چک و ….

ولی. دیگه کلا بیخیالم 

ایشالله شما ب زودی خبر بارداریتو میدی 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

خدایا هزاران مرتبه شکرت من به آرزوم رسیدم🥰🤲🏻.                         ایشالله تمام اونیی ک منتظرن دامنشون رو با نی نی سالم و صالح سبز کن 🤲🏻👶🏻🤱🏻☘️.                                                                     خدایا ازت با تمام وجودم میخوام نی نی مون رو سالم بغلمون بدی 🤰🏻👶🏻😍🥰.                                                                             اگه امضامو خوندی یه صلوات بفرس برا سلامتی نی نی م یا یه آمین از ته دلت بگو 🥹🙏🏻ممنونم
گفتم ولی باورنمیکنه حالاحرف شوهرموزیادجدی نمیگیرم خودم بیشترمیترسم

استرس خودش عامل منفیه

ببرش پیش یه متخصص خیلی علمی و. بیتعارف صحبت کنه

خودتم بیشتر میشنوی اگاه تر میشی

امیدت ب خداباشه انشالله دامن هردومون سبزمیشه

ایشالله خدا بزرگه توو این ماه عزیز ایشالله هر کی هر ارزویی داره براورده کنه

همین استرس و عجله ای که دارید خودش میتونه تاثیر منفی بذاره  به همسرتون کاری نداشته باشید هر فک ...

میدونی بحث تنهااسترس نیس هم شوهرم توآزمایشاتش مشکل داره هم من نمیدونم چیکارکنم خسته شدم انقددکتررفتم😭😭

میدونی بحث تنهااسترس نیس هم شوهرم توآزمایشاتش مشکل داره هم من نمیدونم چیکارکنم خسته شدم انقددکتررفتم ...

اینجا کسی در این حد آگاهی نداره که بتونه درست راهنمایی کنه عزیزم

اول سعی کن آرامشتو حفظ کنی بعد بگرد دنبال چندتا متخصص خوب

دیگه جریانیه که هست سعی کن قبولش کنی و مسئله رو برطرف کنی 

ان‌شالله خیلی زود صاحب فرزند میشید

آدمِ اَمنِ آدم‌هـا باشیـم 🌱