2777
2789
عنوان

🔴احکام روزه

114 بازدید | 11 پست

🔴اینجا خیلیارو دیدم که پرسیدن روزه بگیرم یا نه. 

خواستم یه توضیحی در مورد روزه و کفاره بدم. 

1.عزیزانی که مریض هستن و باردار هستن بخ صلاح دید دکتر اگر دکتر بگه روزه نگیر و به بدنت آسیب میزنی خب نباید بگیره. 

بخورن نوش جونشون انشاالله هرموقع خوب شدن قضای روزه رو میگیرن. اما در کفاره مریض، اگر بیماری تا رمضان آینده ادامه داشته باشد، باید برای هر روز یک مد طعام به فقیر بدهد.

(برای اطلاع دقیق تر لطفاً هرکسی طبق مرجع خودش زنگ بزنه بپرسه) ☺️

2.حالا برسیم به روزه عمد😬برای مثال👇

من امتحان دارم نمیتونم درس بخونم، رژیم چاقی دارم، قراره پریود بشم بخاطر همین خوردم، نمیدونم باردارم یا نه بخاطر همین خورد(توجه کنید نمیدونم)، شوهرم نمیزاره بگیرم، اخه ضعف میکنم😑(خب عزیزه من از اذان صبح چیزی نمیخوری بایدم ضعف کنی... 

👆👆👆👆👆خب عزیزنی که بدون عذر شرعی روزه میخوره باید کفاره عمد بدن. 

کفاره عمد چیه؟ باید 60 روز روزه بگیری یا 60 فقیر اطعام. 

برای اطلاعات بیشتر به مرجع تقیلد خودتون مراجعه کنید. 

عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️ این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه پریودن چی؟؟  

خب تا وقتی خون پریودی ندیدی نباید بخوری. 

ولی از لحظه ای که خون دیدی و پریود شدی بخور نوش جونت. فقط قضا داره. 

اگر تا رمضان سال بعد قضاشو بجا نیاری علاوه بر قضای روزه برای هر روزی که خوردی  یک مدطعام (750 گرم گندم) باید پرداخت کنی

عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️ این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹
استارتر من اومدم مسافرت خونه مادرم که۷۰۰کیلومتر با شهر محل سکونتم فاصله داره،۱۵روز قرار بمونم که از ...

خونه مادرت وطن تو هست؟ 

یعنی شماهم تو شهری که مادرت هست متولد شدی و بزرگ شدی؟ 

اها ممنونم❤

خواهش میکنم💕

قضای روزه کفاره هم داره؟؟ مثلا پریود باشی و نگیری

نه کفاره نداره. 

اگه تا رمضان بعدی قضای روزا رو بویری چیزی نداره ولی اگه به هر دلیبی نتونستی قضاشو بگیری برای هر روزی که خوردی یک مدطعام(750 گرم گندم) بدی.