مبینا787 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/27 تعداد پست: 747 عنوان سزارین 266 بازدید | 12 پست سلام دوستان کسی میدونه نامه فوبیا از زایمان برای سزارین رو از کدوم قسمت بیمارستان باید بگیرم. 1402/01/03 | 12:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bita_reza عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 18031 به راحتی نامهی فوبیا میدن؟ من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
zhoooan عضویت: 1396/07/22 تعداد پست: 15775 باید روانپزشک فوبیا رو تایید کنه به همین راحتی نیست که بگی میترسم بگن فوبیا داری تقریبا همه خانمای باردار میترسن
dr_masi عضویت: 1399/04/05 تعداد پست: 3389 مگه سزارین الان آزاد نشده که نامه میخوای؟من چند روز پیش دکتر بودم منشیش گفت دیگه مثل قبل سخت گیری نمیکنن هر کدومو از دکتر بخوای برات انجام میده کتاب فروشی آنلاین ائوریم📚🌈@evrim.book💖💖💖مادری با سه فرزند که دکتر مملکته و عاشق کتاب فروشیه😘🥰💝
aztabestan عضویت: 1402/01/13 تعداد پست: 5033 مگه سزارین الان آزاد نشده که نامه میخوای؟ من چند روز پیش دکتر بودم منشیش گفت دیگه مثل قبل سخت گیری ... سلام . بچه ها میدونید تقریبا هزینه دکتر تو بیمارستان دولتی ( تامین اجتماعی) چقدره ؟ سزارین اجباری هستم چون شکم اولم سزارین شدم . فقط گوشہ چشمے از نگاه خدا براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲
dr_masi عضویت: 1399/04/05 تعداد پست: 3389 سلام . بچه ها میدونید تقریبا هزینه دکتر تو بیمارستان دولتی ( تامین اجتماعی) چقدره ؟ سزا ... رایگانه فقط پول همراه و غذا و پمپ درد میگیرن که تقریبا یه تومن اینا میشه کتاب فروشی آنلاین ائوریم📚🌈@evrim.book💖💖💖مادری با سه فرزند که دکتر مملکته و عاشق کتاب فروشیه😘🥰💝
aztabestan عضویت: 1402/01/13 تعداد پست: 5033 رایگانه فقط پول همراه و غذا و پمپ درد میگیرن که تقریبا یه تومن اینا میشه یعنی دکتر هزینه نمیگیره ؟؟؟ برا سزارین فقط گوشہ چشمے از نگاه خدا براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲
dr_masi عضویت: 1399/04/05 تعداد پست: 3389 یعنی دکتر هزینه نمیگیره ؟؟؟ برا سزارین بیمارستان تامیین اجتماعی اگه بیمه ت تامین اجتماعی باشه رایگانه البته بعضی دکترا یک یا دو تومن تو مطبشون میگیرن کتاب فروشی آنلاین ائوریم📚🌈@evrim.book💖💖💖مادری با سه فرزند که دکتر مملکته و عاشق کتاب فروشیه😘🥰💝
aztabestan عضویت: 1402/01/13 تعداد پست: 5033 بیمارستان تامیین اجتماعی اگه بیمه ت تامین اجتماعی باشه رایگانه البته بعضی دکترا یک یا دو تومن تو مطب ... اره عزیزم تامین اجتماعی هست بیمه ام . مرسی که جواب دادی . فقط گوشہ چشمے از نگاه خدا براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲