2777
2789
عنوان

ممکنه بیبی چک اشتباه نشون بده؟؟؟

1237 بازدید | 16 پست

من چهار روز از موعد پریودم گذشته بود بیبی چک زدم درجا و ظرف چند ثانیه دوتا خط پررنگ افتاد بعد من ایران نیستم اینجا اینمدلی نیست که سریع بدویی دکتر بگی برام آزمایش خون بنویس روالش طولانیه 

بعد من لک بینی داشتم برای همین شک کردم به بارداری دوباره پنج روز بعد از همون مارک بیبی چک دوباره زدم مجدد فوری مثبت شد حالا از دیروز خونریزی دقیقا مثل پریودم رو گرفتم دیروز آزمایش خون هم دادم اما گفتن جوابش چند روز دیگه آماده است سیستم پزشکی اینجا کاملا متفاوته منم گیر کردم تنها راهم همین بیبی چک هست که اونم نمیدونم بهش مطمین باشم یا نه

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظرتون ممکنه بیبی چک اشتباه کنه ؟

بله بعضی داروها یا نوعی از کیست هم بی بی چک رو مثبت نشون میدن. 

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158
دارو خاصی مصرف نمیکردم داروهایی مثل مولتی ویتامین میخورم فقط

نه.او نمیتونه باشه.... مطمینی کیست نداری؟؟ 

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158
دیگه تنها راه قطعی همون ازمایشه

میدونم اما اینجا اینطوری نیست که بریم مطب دکتر بگیم برامون آزمایش بنویسه سریع هم انجام بشه 

باید وقت از دکتر خانواده بگیری بعد رفتم پیشش اون گفت از نظر من اورژانسی نیست موردت آزمایش برام نوشت دو‌روز بعد نوبت آزمایش بهم دادن چهار روز بعد جواب آزمایش میاد یکشنبه جواب آزمایش میاد چون اینجا تعطیله میافته دوشنبه 

سلام جواب ازمایشتون اومد 😍😍؟

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
بیشتر ببینید