_fantastic_ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 7711 عنوان کنکوری:)))) 446 بازدید | 12 پست ی سوال داشتم لطفا اگر میتونین راهنمایی کنیندر این چند روز کتاب های دوازدهم رو به اتمام برسونم؟( دوازدهمم رو هنوز پایان ندادیم)یا دروسی ک از دو پایه انباشته دارم تموم کنم؟کدوم رو در الویت قرار بدم؟در این ماه مرور وقت نمیکنمممنون میشم راهنمایی کنین💜 مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون*** 1402/01/03 | 12:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهربان_29 عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 4462 برنامه ۹۰ روزه دارمکه توش همه کتابارو میخونینجمع بندی میکنینمرور میکنینخیلی کاملهنکات مشاوره ای هم دارههزینش فقط ۲۰۰ تومن ناقابلهرکی خواست درخواست دوستی بده یه بخشی از برنامه رو نشونش میدمباورکنین پیشمون نمیشین خصوصا کسی ک زیاد خرج کرده اینم روش ۲۰۰ تومن اینروزا پول یه پیتزا هم نیست😉 حتی برنامه سنگین هم نیست که اذیت بشین میتونین برا ترمیم هم بخونین🌹🌹
سرینا_ عضویت: 1401/01/25 تعداد پست: 17423 هردو باهم اگر میتونی اگر نمیتونی اول مباحثی ک تا حالا نخونددی یا مباحث ضروری تو اولویت درحال ساخت ....:)
دخی_لورسونی عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 1216 اگه دیپلم نگرفتی دوازدهم بخون فمینیست💚🕊 (چی چشمه وابو نه چی گوراو)
_fantastic_ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 7711 هردو باهم اگر میتونی اگر نمیتونی اول مباحثی ک تا حالا نخونددی یا مباحث ضروری تو اولویت دروس پایه رو در الویت قرار بدم؟چن حس میکنم دوازدهم رو وقت کم آوردم هم همزمان با مدرسه میرسونم مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون***
_fantastic_ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 7711 اگه دیپلم نگرفتی دوازدهم بخون پایه دوازدهم هستمولی مباحثی از پایه یازدهم انباشته دارم مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون***
دخی_لورسونی عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 1216 پایه دوازدهم هستم ولی مباحثی از پایه یازدهم انباشته دارم بنظرم نهاییا مهم ترن من که بیخیال پایه شدم فمینیست💚🕊 (چی چشمه وابو نه چی گوراو)
سرینا_ عضویت: 1401/01/25 تعداد پست: 17423 دروس پایه رو در الویت قرار بدم؟ چن حس میکنم دوازدهم رو وقت کم آوردم هم همزمان با مدرسه میرسونم ببین من خودم یه ماه شروع کردم تازه دهم جمع بندی کردم نصفه دوازدهمم تازه دوازدهم بیشتر از نصفه اگه دروس پایه ای و ریشه ای اولویت بده اگر نه دوازدهم پیشروی داشته باش البته میتونی همزمانم پیش بری ولی دوازدهم بیشتر درحال ساخت ....:)
هرمیون_گرنجر عضویت: 1401/03/31 تعداد پست: 1098 من که میخوام طبق برنامه قلم چی پیش برم با اینکه دوازدهم ضعیفم هنوز سراغشون نرفتم فک کنم خیلی اشتباه کردم ۱۰ روز جمع نمیشن
_fantastic_ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 7711 پایه دوازدهمو برا نهایی میخوتی ممنونم💜 مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون***