2777
2789
عنوان

عمل لابیاپلاستی کردم درد دارم کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1316 بازدید | 26 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه چطوریه ؟

یکمی نامتقارنه زیادم مشخص نیست اما خودم حساسم

شاید آنگونه که میخواستی نبودم اما . . .من تمام خودم را خرجت کردم ،شاید آنچنان لایق دوست داشتن تو نبودم اما . . .من با تمام وجودم عاشقت بودم ،شاید در گرفتن دست هایت کمی درنگ کردم اما . . .من تا توانستم که همراهت بودم ،شاید ؛ شایدهایم به سراغم آمده اند که رفتن تورا هم گردن من بیندازند نه ؟ :)
مگه چطوره که؟بخاطر رنگش؟

نامتقارنه یکمی 

با رنگشم مشکل دارم ولی چاره چیه اونو نمیتونم کاریش کنم 

شاید آنگونه که میخواستی نبودم اما . . .من تمام خودم را خرجت کردم ،شاید آنچنان لایق دوست داشتن تو نبودم اما . . .من با تمام وجودم عاشقت بودم ،شاید در گرفتن دست هایت کمی درنگ کردم اما . . .من تا توانستم که همراهت بودم ،شاید ؛ شایدهایم به سراغم آمده اند که رفتن تورا هم گردن من بیندازند نه ؟ :)
پهنه یا بلنده

یه خورده بلنده

کلا چندسانته بلندیش ؟ سیاه نیست دست بهش نزن باورکن ارزش درد و عفونتو اذیتش و نداره

اندازه نگرفتم😂😂😂😂😂 

اونقدر که فکرشو کنی بلند نیست سیاهم نیست خودم زیادی حساسم البته از بس تاپیکایی که در مورد این مسائل بود رو خوندم حساس شدم