2777
2789
عنوان

لباس استوک

3704 بازدید | 17 پست

چندروز پیش از دوست شیکپوشم کاپشن هدیه گرفتم چون از ش تعریف کرده بودم.البته استوریایی که می فرستاد.به محض باز کردن بوی مغازه تاناکورا خونه را پر کرد.بهم بگین ضرر نداره،یا این بو رو چطور از بین ببرم

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

چ ضرری داره؟ لباسای استوک ک همشون خارجین خیلی از اینایی ک تو بازاره جنسشون بهتره من زیاد میگیرم

خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُک‌اش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺
باید زیاد بشورید فکر کنم با آب نمک بهتر باشه

نهههه..بابا بده خشک شویی من همیشه اینکارو میکنم 

خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُک‌اش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺
با یک بار شستن بوش نمی ره

دارم میگم همیشه لباس استوک میگیرم میدم خشک شویی تمیر میشه

تازه دوستام حتی خشکشوییم نمیدن😐😐😐

مگه نجسه ک تمیز نشه یا مثلا چ بوی قویی داره؟؟؟

چ حرفیه:///

فقط بوش نمیره نجس نیست

تاحالا لباس استوک گرفتین؟

اگه گرفتین پیشنهاد میکنم دفعه بعد از اشغال فروشیا نگیرین ک اینقد بو ندن چون لباسایی ک ما میگیریم اصلا بو نداره با یه خشکشویی بوش میره

اصن مگ بو میدن لباس استوک و نو نداره ک!حالا شاید چون استفاده شده بوده بوی نو و پارچه نده اما مگ بو داره؟تاحالا ندیدمو نخریدم ولی عقلم میگه نباید بو داشته باشه بعد چ بوییه ک میگین نمیره؟اگ بوی عرق و انسان میده ک با اب هم بشوری میره😐