elemenop مدیر استارتر عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 368 عنوان بی خوابی تایم🤭 97 بازدید | 10 پست روز اول ماه رمضونه جو گرفته نمیتونم بخوابم... واقعا نماز و دعا چقدرررر حس خوبی به آدم میده، اینطور نیست؟ 🥰🌸🌷✨ 1402/01/03 | 06:24 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ونزدی_۲ عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 1947 منم خوابم نمیبرع.ار دیشبه بیدارم.باید سعی کنم بخوابم ساعت ۱۱ و نیم بیدار شم.فقط خانوما بعد نماز ساعت ۱۲ باید افطار کنیم؟ و ما برای زنده ماندن هزاران بار مُردهایم :)! کاش ادما بفهمن فقط یبار زنده هستن و اینقد بهم توهین نکنن! .
دختر6 عضویت: 1398/11/06 تعداد پست: 25767 من که سه شب درست نخوابیدم ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight
elemenop مدیر استارتر عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 368 منم خوابم نمیبرع.ار دیشبه بیدارم.باید سعی کنم بخوابم ساعت ۱۱ و نیم بیدار شم.فقط خانوما بعد نماز ساعت ... کلا تو ماه رمضون ساعت خواب بهم میریزه😬ولی عزیزم ببخشید متوجه نشدم افطار موقع اذان مغربه!!! منظورتون از ساعت۱۲چیه فضولی نباشه🫢☺️
elemenop مدیر استارتر عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 368 من که سه شب درست نخوابیدم چرااا نکنه رفتین پیشواز ماه رمضون☺️
ونزدی_۲ عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 1947 کلا تو ماه رمضون ساعت خواب بهم میریزه😬ولی عزیزم ببخشید متوجه نشدم افطار موقع اذان مغربه!!! منظورتون ... اذان مغرب منظورمه عزیزم.اسماشونو قاطی میکنم😂💔 و ما برای زنده ماندن هزاران بار مُردهایم :)! کاش ادما بفهمن فقط یبار زنده هستن و اینقد بهم توهین نکنن! .
elemenop مدیر استارتر عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 368 اذان مغرب منظورمه عزیزم.اسماشونو قاطی میکنم😂💔 ای جونممم😁😁😁فعلا تا عادت کنیم زمان میبره هنوز تو شوکیم😂
ونزدی_۲ عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 1947 ای جونممم😁😁😁 فعلا تا عادت کنیم زمان میبره هنوز تو شوکیم😂 اره منم شوکم😂😂 و ما برای زنده ماندن هزاران بار مُردهایم :)! کاش ادما بفهمن فقط یبار زنده هستن و اینقد بهم توهین نکنن! .
کیف_نارنجی عضویت: 1401/12/12 تعداد پست: 660 اذان مغرب منظورمه عزیزم.اسماشونو قاطی میکنم😂💔 گلم اذان مغرب اذانى هست كه غروب آفتاب گفته ميشه يعني ٦و خورده اي شب ،ساعت ١٢ اذان مغرب رو نميگن
دختر6 عضویت: 1398/11/06 تعداد پست: 25767 چرااا نکنه رفتین پیشواز ماه رمضون☺️ به خاطر مشکلاتشب عید که خونه ی خواهرم یه درگیری پیش اومده بود که فقط خدا باید کمکشون کنهفرداش یعنی دیشب دخترم مریض بودامشب خونه ی مامانم هستم برادر زاده م مریض شد نتونستم بخوابم ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight
هناس_هناس عضویت: 1401/04/25 تعداد پست: 3 من با اینکه چند سال هست روزه میگیرم ولی بازم هر ساله یه عالمه شوق و زوق دارم 🙂 ماه رمضان بهم حس سبکی و آرامش میده 🌼