2777
2789

منم خوابم نمیبرع.ار دیشبه بیدارم.باید سعی کنم بخوابم ساعت ۱۱ و نیم بیدار شم.فقط خانوما بعد نماز ساعت ۱۲ باید افطار کنیم؟

و ما برای زنده ماندن هزاران بار مُرده‌ایم :)!                           کاش ادما بفهمن فقط یبار زنده هستن و اینقد بهم توهین نکنن! ‌‌‌‌.                                                                          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خوابم نمیبرع.ار دیشبه بیدارم.باید سعی کنم بخوابم ساعت ۱۱ و نیم بیدار شم.فقط خانوما بعد نماز ساعت ...

کلا تو ماه رمضون ساعت خواب بهم میریزه😬ولی عزیزم ببخشید متوجه نشدم افطار موقع اذان مغربه!!! منظورتون از ساعت۱۲چیه فضولی نباشه🫢☺️

کلا تو ماه رمضون ساعت خواب بهم میریزه😬ولی عزیزم ببخشید متوجه نشدم افطار موقع اذان مغربه!!! منظورتون ...

اذان مغرب منظورمه عزیزم.اسماشونو قاطی میکنم😂💔

و ما برای زنده ماندن هزاران بار مُرده‌ایم :)!                           کاش ادما بفهمن فقط یبار زنده هستن و اینقد بهم توهین نکنن! ‌‌‌‌.                                                                          
ای جونممم😁😁😁 فعلا تا عادت کنیم زمان میبره هنوز تو شوکیم😂

اره منم شوکم😂😂

چرااا نکنه رفتین پیشواز ماه رمضون☺️

به خاطر مشکلات

شب عید که خونه ی خواهرم یه درگیری پیش اومده بود که فقط خدا باید کمکشون کنه

فرداش یعنی دیشب دخترم مریض بود

امشب خونه ی مامانم هستم برادر زاده م مریض شد 

نتونستم بخوابم

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792