2777
2789
عنوان

یه روش بگید بختم وا شه

323 بازدید | 31 پست

من خواستگارایی دارم زیاد خوب نیستن 

چکار کنم

توی این دوره و اون دوره و تموم دوره ها فقط خودت باش، و سعی نکن مثل بقیه بشی و با بی ادبی نظر بقیه رو جلب کنی  مهربون مودب و مقتدر نه ظلم کن نه مظلوم باش نه پاستوریزه.همین فقط 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چن سالته

۲۶

توی این دوره و اون دوره و تموم دوره ها فقط خودت باش، و سعی نکن مثل بقیه بشی و با بی ادبی نظر بقیه رو جلب کنی  مهربون مودب و مقتدر نه ظلم کن نه مظلوم باش نه پاستوریزه.همین فقط 
حتما زشتی😂

نه زشت نیستم 

اپلیکیشن ادم و حوا رو نصب کنم چنداز دوستای من نصب کردن همانا قبل از عید عقد کردن‌هماناااا😁😉

خداییش وقتی زیر نظر نظامه و مستقیم با طرف درارتباط  نیستی و قابل اعتماده‌چرا ادم استفاده نکنه

اسی اصلا خودتو ناراحت نکن..ختم برداشتی؟؟

ختم چی

2790
2778
2791
2779
2792