سلام بچه ها من با یکی اشنا شدم گفت عکستو بده عکسمو دادم نمیدونم چرا خر شدم دادم الان واسه یکی فرستاده بود اسکرین فریتاده بود بعد بهم تهدیدم کرد که شمارتو بده باید برا همیشه باهام باشی وگرنه میزارم اینستا لایک بگیره و اینجور چیزا قبلش منم ترسوندمش گفتم دایم نظامی و شمارتو میدم منم به مامانم اینا سر بسته گفتم مامانم اینو هم میگن محل نده وگرنه بیشتر اذیتت میکنه دیروز گزارش زدمش ایدیشو عوض کرده دوباره گزارش زدمس به نظرتون چیکار کنم ؟اینم بگم اون یه پیج دیگمو تو روبیکا داره من دیگه میخوام اون پیجمو حذف کنم با یه پیج دیگه وارد روبیکا شدم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
گفته تو روبینو روبیکام هم میخوام بزارم چیکار کنم اگه گذاشت
تو فقط بهش محل نده و جواب نده نمیزاره فقط با همین اسکرینا میترسونتت الکی اون برای قبلنا بود این کاراها میکردن الان دیگه همه دخترا از خودشون بی حجاب و با حجاب عکس میزارن عکس تو ب دردش نمیخوره
یبار یکی دختر منو همینجوری تهدید کرده بود من از تهدیداش اسکرین شات گرفتم گفتم من مادرشم الان میرم فتا شکایت میکنم پدرتو در میارم خودش سکته ناقص زد به گوه خوردن افتاد
شماره و هرچی ازش داری با پیام هایی که تهدیدت کرده به پخش کردن لکست را ببر پلیس پدرشو درمیارند فکر کرده الکیه بهش بگو تمام پیام های تهدیدت را اسکرین گرفتم به بابام هم گفتم قراره ببره پلیس فتا پیدات کنه پوستت را بکنند