2777
2789
عنوان

کمردرد و پادرد تو اوج جوونی😭

1884 بازدید | 40 پست

سلام بچه ها،من 24 سالمه و بیشتر از یک سال بود که وقتی زیاد وایمیستادم مثلا موقع ظرف شستن و کارای خونه، قسمت گودی کمرم یکم درد میگرفت اما زیاد اهمیت نمیدادم و کارمو میکردم، الان حدود سه هفته ست که همون قسمت گودی کمرم، سمت راست باسن و پای راستم مخصوصا ران پام خیییلی درد داره، طوری که شبا از درد خوابم نمیبره، عید بهم زهر شده،گفتم برم پیش یه دکتر خوب مشهد،ولی اونم فعلا تعطیله مطبش،نمیدونم بخدا چه مرگمه،چیکار کنم به نظرتون؟؟؟ 

بنظرم سیاتیکه

ولی باز باید دکتر ببینتت

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو یکی کمرتو ماساژ بده رو زمین دراز میکشی یچی بنداز زیرت  زیاد کار نکن 

واسه رسیدن به عشقم یه صلوات برام میفرستی💜اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم❤ یاابوالفضل العباس(❤)                                     #A❤   وا خیالت بی خیالم تونه دارم سی روز تنگ💝   هونمونم هونمونم جانشین کل دودمونم❤   درد پیری ها د رمو جونیمو میره و دو  بیا وا یک و سر بوریم ای عشقه تا روز پیری  مری چی گم کردمه وقتی یه روز د مه دیری         

این جایی که داری میگی شاید دیسک یا سیاتیک باشه..

مشهد هستی؟ من ده سال مشهد بودم. مادرم اونجا چند سال هم دیسک ،هم سیاتیک داشت.. و یه رگ گیر سنتی درمانش کرد.. اگه میخوای شمارشو بهت بدم

درمان میشه؟؟ 

عشق منم دیسک دارع نابود شده ازدردددد از درد بیچارس ۳تامهرها هاش زده بیرون کمربند مخصوص دیسکی ها گرفته ۳تومن

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن