سلام بچه ها،من 24 سالمه و بیشتر از یک سال بود که وقتی زیاد وایمیستادم مثلا موقع ظرف شستن و کارای خونه، قسمت گودی کمرم یکم درد میگرفت اما زیاد اهمیت نمیدادم و کارمو میکردم، الان حدود سه هفته ست که همون قسمت گودی کمرم، سمت راست باسن و پای راستم مخصوصا ران پام خیییلی درد داره، طوری که شبا از درد خوابم نمیبره، عید بهم زهر شده،گفتم برم پیش یه دکتر خوب مشهد،ولی اونم فعلا تعطیله مطبش،نمیدونم بخدا چه مرگمه،چیکار کنم به نظرتون؟؟؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بگو یکی کمرتو ماساژ بده رو زمین دراز میکشی یچی بنداز زیرت زیاد کار نکن
واسه رسیدن به عشقم یه صلوات برام میفرستی💜اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم❤ یاابوالفضل العباس(❤) #A❤ وا خیالت بی خیالم تونه دارم سی روز تنگ💝هونمونم هونمونم جانشین کل دودمونم❤درد پیری ها د رمو جونیمو میره و دوبیا وا یک و سر بوریم ای عشقه تا روز پیریمری چی گم کردمه وقتی یه روز د مه دیری