2777
2789
عنوان

دهه شصتی ها.

| مشاهده متن کامل بحث + 715 بازدید | 41 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا کاش همون روزا میموندیمو بزرگ نمیشویم برا افطاری مدرسه پول میبردیم عشششق میکردیم  

اره حتی جایزه هامون 

مامانم واسم لباس خریده بود یه بافت سبز که جفتشو دختر خاله هامم داشتن کلاس پنجم بودم سر صف جایزه رو گرفتم تو مدرسه باز نکردم ذوق داشتم برادرام و خواهرامم ببینن که جایزه گرفتم رسیدم خونه درو واکردم گفتم بببنین اوردم با شما باز کنم 

که یهو داداشم گفت میدونیم لباسه مامان خودش رفت خرید اورد مدرسه منم با بغض میگفتم دروغه که گفتن باز کن ببین 🤧😥

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
لطفا از تاپیک برو بیرون دهه تولدت اشتباه ثبت شده 😂😂😂

والا به خدا 66 هستم   

ولی خب سالهای طولانی یه دونه بودم 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

اره حتی جایزه عامون  مامانم واسم لباس خریده بود یه بافت سبز که جفتشو دختر خاله هامم داشتن کلاس ...

اره مامانم برا منم جامدادیا بود درش اهن ربایی بود اورده بود بعد ناظم سر صف گفت خانوادش اوردن منم قهر کردم نگرفتم بعد پشیمون شدم رفتم دفتر گرفتم🤣🤣🤣🤣

تو پس جز با کلاس ها بودی😅😅تیتیش مامانی ها😂😂

دو تا خاله ی مجرد داشتم که همیشه پیششون بودم و به درس و کارام میرسیدن

منم عاشقشون بودم و هستم

بیست ساله بغلشون نکردم و نتونستم یه دل سیر ببینمشون 

خیلی دلم بچگیمو میخواد

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

والا به خدا 66 هستم     ولی خب سالهای طولانی یه دونه بودم

دقیقا بچه های تکی و یا جفت وضعشون بهتر بود🤣🤣🤣 عاقا دروغ نگم ما حموم خانگی، تلویزیون رنگی، لباسشویی داشتیم ولی برا مدرسه هیچ درکمون نمیکردن. پدرم مثلا باسواد هم بود میگفت درسخون با یه دفتر چند سال سر میکنن خودشو شانسش بچه هاش بعد ۷ عدد شدن و همه بالای فوق لیسانس ولی واقعا نسل جزغاله بودیم. یه خواهرم که الان پزشکه دفتر مشقشو پاک میکرد از نو استفاده میکرد اون دوردانه بابا بود و برامون الگو میکردنش 😂😂😂خانم دکتر هم جوگیر میشد سری دوم دفترو دور نمی نداخت 😁

💣بی‌بی چک خوان سایت💣
ما ی ویدئو داشتیم بعد مامانم گفت ب کسی نگیا اون موقع جرم داشت منم ب همه میگفتم بعد جلو ویدئو ساعتها ...

یه چیزی بگم در مورد تلویزیون فیلم.

پسر همسایمون تو مدرسه تعریف کرد مثلا دیشب فیلم نگاه کردیم اینجوری اون جوری شد آخرش من گفتم شاید میگه فیل گفتم اره فیله چقدر بزرگ بود 😅😅طولانی حوصلم نشد بنویسم دیگ خودت حدس بزن چی شده دقیق😅😅

آخه چه چیری یادم آوردی. اره می گفتن درسهات ازبر کردی😊

ازبر کن ازبر کن اززززبببرررر، بعد تو دبیرستان میگفتن ازبر نکنید بفهمید چی میگه 😕 من سه سال دبیرستانو تلاش کردم بفهمم چی میگه باز ازبر میکردم اونم با تلف شدن انرژی فراوااااانننن نای راه رفتن نداشتم 

💣بی‌بی چک خوان سایت💣