2777
2789
عنوان

چت هاشو خوندم فهمیدم بهم خیانت میکرده

| مشاهده متن کامل بحث + 22864 بازدید | 143 پست
سبزها پیامای منه بهش گفتم شاید بخودش بیاد 

اینجور آدمها وجدان ندارن که بخوان به خودشون بیان به نظرم که راهی به جز طلاق نداری بچرو بزار پیش شوهرت بلکه آدم بشه یا مهریتو بزار اجرا یا یه دعوا راه بنداز بزار حسابی کتکت بزنه برو پزشک قانونی براش پرونده درست کن اینجوری بهتر میتونی ادبش کنی 

اره فقط با زنه کار دارم،  بهم راه حل های مختلف بدین  ممنونم ازتون

عزیزم جوری که میگی و پیامهای شوهرت به نظرم موندن فایده نداره چون بهم دل بستن به نظرم طلاق بگیر ولی قبلش یه پرونده ضرب و شتم برای شوهرت درست کن تو دادگاه خیلی دستت جلو میفته یا برو پیش دعانویس موکل دار شاید بتونه شوهرتو نسبت به زنه دلسرد کنه چون دوست خودم تونست با دعا و طلسم بعد یکسال شوهرشو برگردونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش گفتم من با زور نمیخام تو زندگیت باشم  ی ساله اون داره تامینت میکنه؟ جواب نمیداد بعد گفتم م ...

وااای گفته میخام باون باشم .خوب علت سردیشم مشخصه عزیزم .ولی مطمین باش از اونم سیر میشه شوهرت یه عدد تنوع طلب و خیانتکاره که میخواد با همه زنا رابطه داشته باشه .

وقتی بهت خیانت شده چرا هنوز دوستش داری؟؟؟؟

خیانت کرده درخواست طلاق هم داده طلاق هم داده هنوزم دوستش داری و میری دم در تا ببینیش؟؟؟

عزت نفست کجا رفته پس دختر 

🌹اللهم عجل لولیک الفرج 🌹

مگه نگفتی که زنه گفته من دختر بودم ؟منا گرفتی 

بعد عکس که گذاشتی میگی اون مرده  شوهر دختره بوده ؟؟

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم