2777
2789
عنوان

چت هاشو خوندم فهمیدم بهم خیانت میکرده

| مشاهده متن کامل بحث + 22861 بازدید | 143 پست
ی بچه دارم نمیدونم بزارم برم یا بمونم و جا روبرای اون باز نکنم 

خب باشی هم با اون همکار و دخترش ازش گرفته دختره ولش نمیکنه میخاد هم با اون باشه هم با تو جسارتا رابطتون خوب بود با همسرت شک نکردی چ جوری این همه چت مهم پاک نکرده 

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شوهرت رو تنبیه کن کاری کن ب غلط کردن بیفته برو سراغ اون دخترم بگو تو دادگاه میبینمت

میشه شکایت کرد؟ من باید چه شکایتی کنم؟ کمک ام کنید 

و من یتوکل علی الله،  فهو حسبه 

ببخشید این حرف را میزنم چهار روز دیگه میبینی دختره بچه بغلشه هااا برو ازش شکایت کن حالا جدا داری میگی میومده خونتون وقتی نبودی 

برای مردی بمیر که کارت بانکی شو بده بهت بری خرید 😐😐😐😐🤣🤣🤣🤣
بهش گفتم من با زور نمیخام تو زندگیت باشم  ی ساله اون داره تامینت میکنه؟ جواب نمیداد بعد گفتم م ...

چقد حرومزاذه وقیح هستن مردا شوهرمنم هر وقت بهش گیر بدم میگه اره دوس دختر دارم الان من پیش اونم چی میگی لاشی نجس

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 
خب باشی هم با اون همکار و دخترش ازش گرفته دختره ولش نمیکنه میخاد هم با اون باشه هم با تو جسارتا رابط ...

مطمعنمصیغه کرده چون خودشو خیلی مومن میدونه خاکتو سرش 

ببخشید این حرف را میزنم چهار روز دیگه میبینی دختره بچه بغلشه هااا برو ازش شکایت کن حالا جدا داری میگ ...

اره یبار اومدم دیدم یکی از پتوها ی چیز سفید روش مالیده شبیه ترشحات 

میشه شکایت کرد؟ من باید چه شکایتی کنم؟ کمک ام کنید 

اول ک برین ا دختره شکایت کنید بگین پاشو ا زندگیم نمیکشا بیزون دوم ا شوهرتون بخاطر اینکارش و اینکه باهاتون سرده و رابطه جنسی ندارین درهرشورت قانون پدر هردوشوند درمیاره

اول ک برین ا دختره شکایت کنید بگین پاشو ا زندگیم نمیکشا بیزون دوم ا شوهرتون بخاطر اینکارش و اینکه با ...

مطمعنی؟ من مدرکم ندارم. مرده شور هرچی قاضیه نمیدونم چیکارکنماز حرص دستام میارزه

اره یبار اومدم دیدم یکی از پتوها ی چیز سفید روش مالیده شبیه ترشحات 

یعنی چی نمی فهمم خود ارضایی یا ....... 

برای مردی بمیر که کارت بانکی شو بده بهت بری خرید 😐😐😐😐🤣🤣🤣🤣