2789
عنوان

زندگيم

1496 بازدید | 13 پست

زندگيم روابطم خيلي افتضاحه 

اصلا خوشم نمياد 

تا يكي نياد سمتم نميرم سراغش خشك خجالتي

اما نميتونم تغييرش بدم خيلي سخته 

واقعا تغيير سخته 

بلاتكليف نشستم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم همینجوری بودم ولی شل کردم🗿👌

چطوريييييي

تورو خدا از قدم اول تا اخرت ياد منم بده نجاتم بده خواهر 

دختر خاله هام انقدر كلاس ميزارم جرات نميكنم نزديك بشم 

ببین آدما دو جورن یا درونگران که با بقیه زیاد اوکی نمیشن سریع

یا هم اینکه توی خانواده بدی بزرگ شدن که همیشه اعتماد به نفس بچه هاشون رو کشتن .

از کجا بفهمی درونگرایی یا آسیب دیده ؟ درونگرا یعنی خودت رو از کسی پایین تر نمیبینی ، خجالتی نیستی ، به موقعش حرف میزنی و از حق خودت دفاع میکنی ولی در کل با تنهایی خودت بیشتر حال میکنی .

آسیب دیده هم اینجوریه که همیشه فک میکنی از بقیه پایین تری چه از لحاظ قیافه ، چه تیپ و ...

همیشه حس کم بودن داری ، کم کم افسرده میشی ، نمیتونی رابطه هات رو کنترل کنی یهو به خودت میای میبینی همه کسایی ‌که دوسشون داشتی رو بخاطر یه سری رفتارای بدت از دست دادی.

اگه درونگرایی که بیخیال تغییر شو چون یه نوع شخصیته و اشکالی هم نداره .

من تنها چیزی که باعث شد خجالتی و خشک نباشم این بود که خیلی ضربه خوردم ، یه کسایی جرعت کردن با نیش و کنایه باهام حرف بزنن که من دو هزارم قبولشون ندارم .

تو هم قبول کن که جامعه امروزی نیازی به آدمای خجالتی نداره ، تا وقتی مدرسه میری همکلاسیات دستت میندازن ، تو دانشگاه پسرا تحریک میشن که اذیتت کنن و از همه مهمتر توی کارت ، اگه روابط اجتماعیت خوب نباشه ۹۰ درصد از بقیه میفتی عقب .

چجوری نمیخواد که ! فقط با خودت بگو مگه طرف کیه که من بخوام ازش خجالت بکشم ؟! بنظرم کتاب بخون و اعتماد به نفست رو ببر بالا . 

• پناه باشیم  🫀 •
٢٨ از ١٥سالگي منزوي شدم از ادما خجالت ميكشم صحبت نميكنم حس ميكنم من بد صحبت ميكنم كسيدوسم نداره

میدونی وقتی خجالتی و بی اعتماد به نفس باشی آدما یا ازت زده میشن و میرن دنبال کسی که بتونه باهاشون حرف بزنه و خستگیشون رو رفع کنه ، اگه ناراحتن از دلشون در بیاره و حالشون رو خوب کنه و...

یا هم اینکه به چشم ترحم نگات میکنن ، میگن فلانی چه مظلوم و بی آزاره مثلا ولی خب نمیتونن همیشه باهات در ارتباط باشن ، سختشونه .

و تقصیر اونام نیس که میرن ، تقصیر خودمونه که گارد میگیریم و همه جیو سختش میکنیم...

شل کن بگذره 

• پناه باشیم  🫀 •