بچه ها من شوهرم خیلی خوبه از همه لحاظ عالیه خیلی هم دوسم داره ولی یه مشکلی دارم خانوادش خیلی دخالت میکن و افکارات قدیمی دارنو خیلی دل میشکنن شوهرمم همیشه پشت منه ولی من حرص اونارو از شوهرم در میارم بعضی وقتا هم فک میکنم جدا شم از دستشون راحت شم شوهرم وابسته عمه هاشه اونا هم تا میتونن دخالت میکنن حرف در میارن از خودشون خیلی خستم بنظرتون چیکا کنم؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ببخشیدا ولی افکار خودش جمع فکر میشه دیگه لازم نیس بگی افکارات بعدم ازین مسائل تو همه زندگیا هس اصلا خانواده شوهر اگه دخالت نکنه که دیگه قوم شوهر نیس برا همچین چیزایی که جدا نمیشن عزیز
نمیدونم منم مشکل دارم واقعاً نمیشه گفت دقیقاً باید چکار کرد ولی من قبلا به فکر جدایی بودم همش که سختی میکشیدم ولی میبینم جدایی فقط شرایط رو بدتر میکنه، به فکر سازشم
همش دلم میخواد زندگی کنم با خیال راحت ولی خوب انگار زندگی بعد ازدواج مثل گل خاردار هست بالاخره یه جاهایی درد داره
🌺✍🏻گاهی هیچ کس نمیداند در کجای دلت چه دردی نهفته است تو خود میدانی وخدایت