2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

عزیزم حتما قنوت که نباید تو رکعت دوم باشه .در همون نماز رکعت اول قنوت میبندی

اها ینی دعا ها رو هم توی همون قنوت بخونم ها؟؟؟

بعد حاجتمو توی دلم بگم یا میتونم بگم؟

ینی سلام ک دادم دعای ربنا آتنا رو بخونم و دعاهای دیگه رو بخونم ها؟

نه عزیزم مثل نمازای دیگه حمد وسوره و ایناشو میخونی بعد دستتو میبری برای قنوت دعاهای قنوتو میخونی بعدم میشینی تشهد و سلام و تمام بعدشم تسبیحات حضرت زهرا 

نه عزیزم مثل نمازای دیگه حمد وسوره و ایناشو میخونی بعد دستتو میبری برای قنوت دعاهای قنوتو میخونی بعد ...

اها الان متوجه شدم 

فقط حاجتمو موقع قنوت تو دلم بگم یا میتونم بگم؟

پس از نماز شفع یک رَکعت ، نماز وَتر خوانده می شود که نماز شب با آن پایان می یابد و اینگونه خوانده می شود.

یک رکعت نماز وَتْر می خوانم قُربة اِلی الله

در این رکعت یک مرتبه سوره حمد و سه مرتبه سوره توحید را می خوانیم وسپس یک مرتبه سوره فلق و ناس را می خوانیم .

دعای قنوت را کامل می خوانیم وهمانطور که دستهایمان درحالت قنوت است، (با انگشتان دست راست یا با تسبیح) چهل بار بگویید ( اَللّهُمَّ اِغْفِر لِلْمومِنینَ وَ اَلْمومِناتْ وَ اَلْمُسلِمینَ وَ اَلْمُسلِماتْ )

« خدایا ببخش جمیع مؤمنین مرد و مؤمنین زن را». و بعد از آن هفتاد بار ( اَسْتَغْفِرُ اللهَ رَبی وَ اَتُوبُ اِلَیه) «آمرزش می طلبم از خدایی که پروردگارم است و بسویش باز می گردم ». بگویید.

سپس هفت مرتبه ( هذا مَقامُ الْعائِذِ بِکَ مِنَ اَلْنار ) بگویید.

« این است مقام کسی که از آتش قیامت به تو پناه می برد ».

سپس سیصد مرتبه ( اَلْعَفو ) «ببخش» بگویید و سپس یک بار( رَبّ اغْفِرْلی وَ ارْحَمْنی وَ تُبْ عَلیََّ اِنَّکَ اَنْتَ التّوابُ اَلْغَفُورُ الرّحیم ) پروردگارا ببخش مرا و رحم کن به من و توبه مرا بپذیر به راستی که تو، توبه پذیرنده، بخشنده و مهربانی» بگویید و سپس به رکوع و سجده روید و تشهد و سلام را به جا آورید و تسبیحات حضرت فاطمه زهرا که (34 مرتبه، الله اکبر، 33 مرتبه، الحمد لله و 33 مرتبه، سبحان الله) است را بخوانید که ثواب آن نزد خدا از هزار رکعت نماز مستحب،بالاتر است.

اها الان متوجه شدم  فقط حاجتمو موقع قنوت تو دلم بگم یا میتونم بگم؟

عزیزم بهترین راهو انتخاب کردی نماز شب خیلی جواب میده اگه به صلاحت باشه حتما اتفاق میوفته سعی کن برای همه دعا کنی نه فقط خودت برای منم اگه میشه دعا کن اسمم مریمه 😍

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز