2777
2789
عنوان

سردی همسر

332 بازدید | 19 پست

سلام دوستان چکار کنیم دوباره زندگیمون گرم بشه همسرم ی سالیه انگار من براش دیگه مهم نیستم دیگه ذوق نمیکنه برام کار بدی میکنه توضیح نمیده در موردش نمیدونم چکار کنم واقعا دوست دارم دوباره گرم بشه زندگیمون 

زندگیم فدای پسرام 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسی اطلاع داره که اختلال نعوظ درمان قطعی داره یا نه؟؟

اسی شما میدونی؟؟

پاینده ایران و ایرانی 💚🤍❤️پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک

خخخخخ فک کنم چاق شدم اونم بی تاثیر نیست

اصلا ربطی به چاقی نداره البته به مردشم بستگی داره ها جاریه من یه سیاستی داره نمیدونم چجوری قد گاو چاقه قیافه اشم داغون تو پنج تا جاری از همه داغون تر ولی شوهرش یه جوری نگاهش میکنه ادم دلش میره وضع مالیشم از هممون اوکی تره و شوهرش هر کاری براش میکنه کلا یه پژو پارس خریده براش با بچه هاش از این سر شهر تا اون سر شهر میرن

دنیایی که واسه همه رقصید - به ما که رسید توبه کرد )':
اصلا ربطی به چاقی نداره البته به مردشم بستگی داره ها جاریه من یه سیاستی داره نمیدونم چجوری قد گاو چا ...

شوهر من آبروریزی میدونه چونکه قبلا بعد از زایمانم ک چاق شدم هم همین جوری شد لاغر کردم خوب شد الان دوباره همون شده فک میکنم 

زندگیم فدای پسرام 
شوهر من آبروریزی میدونه چونکه قبلا بعد از زایمانم ک چاق شدم هم همین جوری شد لاغر کردم خوب شد الان دو ...

شوهرت چاق بودنو مایه ابرو ریزی میدونه.؟😕تف د تیوله

دیدم شبیه توکسی لبخندمیزند خندیدنت یادم ک آمد گریه کردم

شوهرت چاق بودنو مایه ابرو ریزی میدونه.؟😕تف د تیوله

آره ی بار علنا بهم گفت رژیم بودم گفت خودتم فهمیدی ک آبروریزیه شکمت و اینکه چاق بودم بهم خیانتم کرد وقتی لاغر شدم دیگه نکرد قضاوتم نکنید ک چرا موندم باهاش بچه دارم ازش 

زندگیم فدای پسرام