2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1600 بازدید | 176 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جالبه ک وکیل میخوادولی اینویادت باشه اینومیگن ک برگردی بگی چقدمیگیری وکالت منو قبولکنی 😂😂

عزیزم وکیل خواهر دوست صمیمی من هست و کلی مشاوره رایگان به من داد که تونستم اجرت المثل و مهریه و بدون وکیل بگیرم

ولی ارث هایی مثل خونه وماشین ب نظرمن قابل توقیف نیس چون بازپرس میگ اموال منقول هه

از نظر شما نیست ولی قانونا هست حتی تو دفتر پیشخوان مهریه که باری هر چیزی فرم هست فرمی داریم به نام توقیف ارث

از نظر شما نیست ولی قانونا هست حتی تو دفتر پیشخوان مهریه که باری هر چیزی فرم هست فرمی داریم به نام ت ...

اره میدونم ولی یه چیزدیگم هست ب اسم اموال منقول واموال غیرمنقول بازپرس بناب اموال منقول وغیرمنقول رای ب پرداخت نفقه و...میده درسته ازبنده خدابپرس کاری ندارع

اره میدونم ولی یه چیزدیگم هست ب اسم اموال منقول واموال غیرمنقول بازپرس بناب اموال منقول وغیرمنقول را ...

الویت با اموالی هست که به نام خودش باشه اما اگر مالی نداشته باشه میتونی ارث معرفی کنی

بعداگ وکیل نگیری خطبه طلاق جاری نمیشه؟؟؟؟؟

قانونه اون به من وکالت داده در طلاق باید به جای اون وکیل بگیرم باید تکلیف یک سری چیز ها در طلاق مشخص بشه و اینکه جدیدا جلسات مشاوره اجباری داره

الویت با اموالی هست که به نام خودش باشه اما اگر مالی نداشته باشه میتونی ارث معرفی کنی

بله درسته ولی هراموالی ونمیزنه

چنانچه شوهر ظرف 10 روز از ابلاغ بری پرداخت مهریه یا معرفی مال اقدام نکند، زوجه می تواند برای درخواست توقیف اموال بابت مهریه از طریق اداره ثیت اقدام نماید. در این مرحله چنانچه مالی اعم از اموال منقول و غیر منقول، در مالکیت شوهر بوده و ضمنا جزء اموال غیرقابل توقیف یا مستثنیات دین نباشد، زوجه می تواند برای توقیف آن اموال و فروش آن و وصول مهریه از طریق اجرای ثبت اقدام نماید.

هزینه اجرای مهریه و توقیف اموال بابت مهریه از طریق اداره ثبت، نیم عشر یا یک بیستم مهریه مطالبه شده می باشد.

چراهمتون فکرمیکنین ک بایدحتماوکیل ازتون دفاع کنه ؟؟؟؟؟

من همچین فکری نمیکنم 

مشاور حقوقی من باورش نمیشد من تونستم مهریه بگیرم

ما مثل حقوقدان ها قانون و نمیدونیم لازمه از کسی که علمش و داره کمک بگیریم من تو رشته خودم متخصص هستم و از حقوق چیزی نمیدونم 

الان شما به عنوان کسی که حقوق نمیدونه میدونستی تو جلسه اجرت المثل اگر قاضی ازت بپرسه به نیت دریافت مزد تو خونه همسرت کار میکردی ؟شما جواب بدی نه اجرت المثل بهت تعلق نمیگیره و این کاملا به رای قاضی بستگی داره میتونه بگه بدن میتونه بگه نه نوع حرف زدنت جلو قاضی خیلی مهمه اگر درست صحبت نکنی بخوای دروغ بگی .... قاضی علیه ادم رای میده همین اتفاق برای پدر بچه هام افتاد پر رویی کرد قاضی باهاش لج شد

من همچین فکری نمیکنم  مشاور حقوقی من باورش نمیشد من تونستم مهریه بگیرم ما مثل حقوقدان ها قانو ...

اره میدونم اولاقاضی ها سریع میفهمن دروغ بگی بهشون دوما من تاحدی یه سری چیزاومیدونم خب ولی خیلی قانون عوض شده بعدشم مگ رشتتون چی