کارپت مدیر عضویت: 1400/04/14 تعداد پست: 7271 عنوان بی بی چک | مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 24 پست سلام دوستانروز ۲۵ سیکل هستمو فردا موعد پریودمهدو شب پیش بی بی چک مدیکور زدم بعد چند ساعت دو خط شد گفتم حتما معتبر نیسامشب مارک ویور زدم بعد یکساعت دو خط شدباردارم آیا؟هاله نیس تقریبا پررنگه ولی دیر من دلشکسته با این فکر خسته دلم تنگته..... 1402/01/03 | 01:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامانshaylin عضویت: 1401/12/15 تعداد پست: 64 الان تاریکه خونه نمیتونم عکس بذارم ماه های پیش مدیکور میزدم هاله هم نمینداخت اگه منفی بود ولی الان خ ... اگه تا ۵ دقیقه اول هاله کمرنگ بندازه و بعد چند ساعت پررنگ بشه بارداری
کارپت مدیر استارتر عضویت: 1400/04/14 تعداد پست: 7271 یعنی همون موقع که تست کردی دوتا خط قرمز نشد؟ نه با تاخیر یک ساعته دو خط شده من دلشکسته با این فکر خسته دلم تنگته.....
مامانshaylin عضویت: 1401/12/15 تعداد پست: 64 اگه تا ۵ دقیقه اول هاله کمرنگ بندازه و بعد چند ساعت پررنگ بشه بارداری اما باز به احتمال زیاد بارداریچون اگه باردار نباشی چند روز هم که بگذره باز هاله نمیندازهدر هر صورت تبریک میگم بهت منم یه روز قبل موعدم بیبی چکم دوتا خط قرمز شد
کارپت مدیر استارتر عضویت: 1400/04/14 تعداد پست: 7271 اگه تا ۵ دقیقه اول هاله کمرنگ بندازه و بعد چند ساعت پررنگ بشه بارداری چون خیلی عجولم وقتی دیدم همون لحظه دو خط نشد انداختم و رفتم برا همین دقیق نمیدونم چقدر بعد دو خط شدو کاملا هم پررنگه من دلشکسته با این فکر خسته دلم تنگته.....
مامانshaylin عضویت: 1401/12/15 تعداد پست: 64 چون خیلی عجولم وقتی دیدم همون لحظه دو خط نشد انداختم و رفتم برا همین دقیق نمیدونم چقدر بعد دو خط شد ... پس دیگه شک نکن بارداری دوخط کاملا پررنگ نشانه بارداریه
فذجطفند عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 4035 پس دیگه شک نکن بارداری دوخط کاملا پررنگ نشانه بارداریه ن عزیزم اونوملاک نیس برامنم بعدچن ساعت دوتاش پر رنگشد ولی نبودم میگن همون چن دقه اول درسته الهی خدا ب هممون سلامتی بده و دله خوش😍😍
مامانshaylin عضویت: 1401/12/15 تعداد پست: 64 ن عزیزم اونوملاک نیس برامنم بعدچن ساعت دوتاش پر رنگشد ولی نبودم میگن همون چن دقه اول درسته اخه میگه سریع انداختم کنار صبر نکرده ببینه بعد چند دقیقه مثبت میشه
فذجطفند عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 4035 اخه میگه سریع انداختم کنار صبر نکرده ببینه بعد چند دقیقه مثبت میشه آهان مگه اینطورباشه میگم وگرنه باتاخیرباشه منفیه.حالا ان شا الله ک مثبته الهی خدا ب هممون سلامتی بده و دله خوش😍😍
aftabemehrabani69 عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 409 سلام یک سوال دارم میشه بیای جواب بدی بخاطر قلب مهربونم دعام کنید که خوب بشم
aftabemehrabani69 عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 409 سلام سوال راجع به عاشیماتو دارم ممنون میشم جواب بدید بخاطر قلب مهربونم دعام کنید که خوب بشم