2777
2789
عنوان

رابطه بعد از زایمان طبیعی

7494 بازدید | 22 پست

بچه ها نزدیک ۳۰روز زایمان کردم دیشب ب اصرار همسرم خواستیم نزدیکی داشته باشیم چنان دردی داشت ک  اصلا نشد  شما بعد چند روز داشتین نزدیکی من زیبایی هم عمل کردم منظورم همون ک بعد طبیعی زیاد بخیه میرنن دکترم رفتم بخیه هام خوب شدن 

میخوام اینو بدونی بدتو کسی نمیگیره جاتووو 🤫

۴۰ روز فک میکنم زمان لازمه

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۴۰ روز ب بعد رابطه مجازه عزیزم.....منم همون ۴۰ روز بود خیلی دردناک بود باز اول بارهای بعدی عادی شد

دوستای گلم میشه هر کی امضامو خوند ی صلوات بفرسته ک خدا کمکمون کنه و گره از مشکلمون وا بشه♥️خبرم کنین منم برای شما میفرستم دعای نی نی سایتیا بدجور میگیره🥲
اصلا تازه خیلی جمو جور شده

عمل کردید زیبایی ؟ 

هر بژی کورد 🤝🏻✨خویشگم تا ژیم دوسد درم 🫂♥️🥺           مرسی بابت اینک هروقت خاستم نبودی 🤍🦎 مرسی بابت اینک هروقت خاستی بودم🤍🦎 به قولِ بوکوفسکی، ببین! هیچکس قرار نیست از نبودنِت بمیره؛ شاید فقط چند ساعتی دیرتر بخوابه...نه ؟
2790
2778
2791
2779
2792