2777
2789
عنوان

میخوام عیدی ندن....! 🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 1085 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هموووونه

چی همونه 

الان من بزرگ محسوب میشم؟؟؟ چطور بقیه جاها کوچیک هستم 

عصبیم؟؟ نوجوانم چرا با ما اینجوری رفتار میکنن خب!؟ 

مگه 16 ساله ها چشونه

(عذر میخوام اگر احساس می‌کنید تند حرف میزنم بخاطر پریودمه واقعا اعصابم خورده) 

یه چی بگم عزیزم واقعا اوضاع مالی و اقتصاد خوب نیست، من خودم به بچه ی داداشم به زور دارم عیدی میدم، واقعا هم دلم راضی نیست، چون فشاره روی همه، روی منم فشاره، روی بقیه هم فشازه، همه به زور دارن شکمشونو سیر میکنن

یاده قدیم خودمون افتادم دسته جمعی با عموها رفته بودیم عید دیدنی خونه دایی بابام  بعد به بچه های عموهام نفری دو هزار تومن نمیدونم پنج هزار تومن داد بعد به ما که رسید نفری پونصد تومن داد بابام همونجا خیلی ناراحت شد پولارو ازمون گرفت پاره کرده همونجا زدیم بیرون  چون یجور بی احترامی بود به همه انقد داد به ما که رسید اندازه یه نفرشونم عیدی نداد بهمون 

الهی قربونش برم  برادر زاده من 18سالشع بهش عیدی دادم،میگه عمه من دیگه بزرگ شدم انتظاری ندارم ازتون،گفتم بهش بگیر تو همیشه برا من همون پس کوچولویی که بودی هستی ،چقد آدما باهم متفاوتن

یه چی بگم عزیزم واقعا اوضاع مالی و اقتصاد خوب نیست، من خودم به بچه ی داداشم به زور دارم عیدی میدم، و ...

خب بقیه واقعا آره جایی هم نرفتیم.... زیاد 

اما خالم کلیییی وضعشون خوبه سرمایه گذاری متاورس زیااااد به دلار میاد حسابشون تازه فرش و دکوراسیونو..... عوض کردن خب 100 تومان چیزی کم نمیشه منم لنگ 100 تومان نیستم اما حس میکنم توهین شده خب 50 میدادی نگاه الان من دارم میگم به بقیه داده زیاد داده به فامیل 40 ساله داده بعد به ما ندادههه من دارم اینو میگم 

واقعا زشته به یکی بدی عیدی به یکی ندی دیگه نرو خونشون 

نمیرم تازه سوهر خالم همه رو مسخره هم میکنه اونجا هم منو مسخرم کرد ://

حالم از هر چی فامیله به هن میخوره فامیلای بابام که همه از دم طلا فروش محل ما نمیذارن اصلااا یاد برادران لیلا افتادم :///

بعد تولد ما اومده بودن خیلی زیادنااا خیلی همهههه شون 5 هزار تومان روی هممم کادو دادن میشه 25 تومان الان 

خاک تو سرشون واقعا بعد میگن جوون ها و نوجوان های امروزی گوشه گیر شدن از فامیل خوششون نمیاد خب شما چه عذر میخوام اشغالی هستین ما خوشمون هم بیاد!!!!