2777
2789
عنوان

گندزدممم

156 بازدید | 12 پست

بچه ها

بایه پسری تازه اشناشده بودم بعدبه یسری حرفای خط قرمزش بی توجهی کردم بدون اینکه متوجه باشم بعددیروزباهام بهم زد ولی خودم دوس دارم دوباره بهم فرصت بده خودموثابت کنم اونجوری که فکرمیکنه نیستم چیکارکنم بهش پیام بدم یایذره بگذره خودش پیام بده نمیدونم گیج شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گور بالای همشون پدر سگای عوضی

پسرای عن بی خود

و خدایی که به تنهایی کافیست........🖤💔 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

خاک تو سر اون دختری که با وجود اینکه میبینه هرکی ازدواج کرده مثل سگ پیشمونه بازم به این آشغالا دل میبنده

و خدایی که به تنهایی کافیست........🖤💔 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
داشتم میگفتم جووون مث این باشا که امضتو دیدم😑💔

اون امضا مال موقعیع که خام بودم. 

الان عوض میکنم

شاید ادم پشیمونی من ندیدم😑

پس خودت واسه خودت درس عبرت میشی 😏

به قیمت تباه شدن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز