2777
2789
گلم ماشالله مثل عروسک میمونی خودتم خوشگلیا،دماغت گوشتی بوده خوب عمل شده فقط ورمه به نظرم که نوکش بال ...

نزدیک ۱ماه

در پی آن نگاه های بلند، حسرتی ماند و آه ه ه های بلند

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گلم ماشالله مثل عروسک میمونی خودتم خوشگلیا،دماغت گوشتی بوده خوب عمل شده فقط ورمه به نظرم که نوکش بال ...

هر کی میبینتم میگه از ریخت افتادی چه خبره انقد سربالا

این الان یک ماهه اینقدرخوبه 😳

امشب انقد گررریه کردم مادرم میگفت چقدر زشت شدی فقط شوهرم واسه دلداریم میگه خوبه

باوربکن دماغت میشه مثل بلاگرا ،خیلی قشنگ عمل کرده برات چندماهه دیگه کیف میکنی نگاهش کنی ،مال من تا۶ماه نگاهش نمیشدکرد

تاریخ رامردان پرهیاهومینویسندوبدون اینکه بدانند،قهرمان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند👸

باوربکن دماغت میشه مثل بلاگرا ،خیلی قشنگ عمل کرده برات چندماهه دیگه کیف میکنی نگاهش کنی ،مال من تا۶م ...

عزیزم سربالاییش میاد پایین یا نه؟فاصله لبو دماغم زیاد شده 

امشب انقد گررریه کردم مادرم میگفت چقدر زشت شدی فقط شوهرم واسه دلداریم میگه خوبه

نه هنوز عادت نکردی بهش ،گریه نکن ورمش خیلی بدمیشه ،چندماهه دیگه همه میگن چقدرقشنگه ادرس ازت میگیرن برادکترت باورکن اگه منو دیده بودی وحشت میکردی لبه های بیرونی هرکدوم یه شکل ،شکل لبم زشت،مثل خوک بودم 

تاریخ رامردان پرهیاهومینویسندوبدون اینکه بدانند،قهرمان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند👸

نه هنوز عادت نکردی بهش ،گریه نکن ورمش خیلی بدمیشه ،چندماهه دیگه همه میگن چقدرقشنگه ادرس ازت میگیرن ب ...

خدا کنه فقط سربالاییش بیوفته 

عزیزم سربالاییش میاد پایین یا نه؟فاصله لبو دماغم زیاد شده 

درست میشه باورنمیکنی اوایل عملم وقتی میخندیدم اینقدرزشت بودم وفاصله داشت نوکش طبیعی میاد پایین چندمیل ولی خداییش خیلی قشنگه مبارکت باشه ،کجاعمل کردی

درست میشه باورنمیکنی اوایل عملم وقتی میخندیدم اینقدرزشت بودم وفاصله داشت نوکش طبیعی میاد پایین چندمی ...

فقط چند میلی متر؟کمه که .خدایی حدی میگی خوبه یا دستم انداختی

فقط چند میلی متر؟کمه که .خدایی حدی میگی خوبه یا دستم انداختی

به خداراست میگم عالیه،من همیشه رک میگم حالاماکه همونمیشناسیم اگه بدبودمیگفتم مال من الان میگم کاش نیمه فانتزی عمل کرده بودم که یکم نوکش بالاتربود ،کجایی هستی گلم من بوشهریم

به خداراست میگم عالیه،من همیشه رک میگم حالاماکه همونمیشناسیم اگه بدبودمیگفتم مال من الان میگم کاش نی ...

اصفهانی هستم من انقد به دکترم گفتم طبیعی طبیعی سربالا نشه ها ولی آخر کار خودشو کرد