2777
2789
عنوان

لطفا بیایین😔😔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 52 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چرا نه  بهم خیانت کرد وای دارم میمیرم

وااا بهت خیانت کرده و میخای بهش پیام بدی؟

نکن بخدا پشیمون میشی حالتو بدتر میکنه

وقتی خدا بخواد بزرگی آدم رو اندازه بگیره، مترو به جای قدش، دورِ قلبش میگیره : )))!📄'🧡 ‌⌞
کاری نکردم آبجی نمیفهمم چرا اینکار کرد💔😔

خب بیخیال شو مطمن باش کسی ک بی دلیل ترکت می‌کنه نمیتونه هیچ وقت خنده بیاره رو لبت .یعنی این رابطه براش مهم نیست.منتظر کسی باش ک عاشقانه دوستت داشته باشه اونوقت ی خودت بخاطر این دوست داشتن ی طرفه میخندی.طعم عشق واقعی رو بچش بزار نازتو بکشن

خب بیخیال شو مطمن باش کسی ک بی دلیل ترکت می‌کنه نمیتونه هیچ وقت خنده بیاره رو لبت .یعنی این رابطه بر ...

ولی من الان دیگه نمیتونم به هیچ دختری اعتماد کنم😭😭💔💔😔

میخام کامل باهاش تموم کنم 

بهترین کاره 

نزار یه پسر هوس باز ک مامان و باباش تو خونشون جاش نمیدن زندگیتو خراب کنه 

به فکر خودت باش

سلامتیت . اینده ات .خانواده ات .هدفات .خوشکلی و اندامت بع فکر اینا باش نه یه لاشی بی سر و پا که دکمه شلوارش بسته نمیشه🤦‍♀️

وقتی خدا بخواد بزرگی آدم رو اندازه بگیره، مترو به جای قدش، دورِ قلبش میگیره : )))!📄'🧡 ‌⌞
بین الان کامل باهاش صحبت میکنم و از زندگیم پاکش میکنم

صحبت نکن

بی خدافظی بروو 

بزار تو حسرت پیامت بمونه 

پیام بدی ک حرف بزنی ک چی بشه هاا

اروم بی سر و صدا از زندگیت پاکش کن