2777
2789
عنوان

شوهرم فهمید ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1281 بازدید | 34 پست
نه

منتظر باشین چیزای بیشتری و ازتون مخفی کنن

سوالی درباره فیلم و سریال داشتین بپرسین لطفا اگه سنت کمه و هنوز به بلوغ فکری نرسیدی من و ریپلای نکن چون اگه کسی بخواد قانعتون کنه به نفهمی خودتون ادامه میدین اگرم دیدی جوابتو ندادم یعنی نخواستم به یه تپه کود لگد بزنم                        اندازه یه دونه قاشق چای خوری حس ششم دارم ولی برای سرگرمیه جدی نگیرید 😬😁

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب دلیلت چی بود که مخفی کردی؟!

میخواستم برای خودم طلا بخرم و یه پس انداز جداگانه برای خودم داشته باشم 

آخه اون خونه و ماشین داره و پشتوانه داره ولی من هیچی ندارم و همش یه ترسی هست تو وجودم که بی پشتوانم

میخواستم برای خودم طلا بخرم و یه پس انداز جداگانه برای خودم داشته باشم  آخه اون خونه و ماشین د ...

خب همینو بهش بگو بنظرم

البته اگه ادم منطقی هست

شاید نصف خونه رو زد به نامت😂

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
منتظر باشین چیزای بیشتری و ازتون مخفی کنن

دلیلمو گفتم بهش 

من برای اینکه یه پشتوانه ای داشته باشم ریز ریز برای خودم جمع می کردم 

اون پشتوانه خودشو داره ولی هر زنی به نظرم یک درصد فقط یک درصد احتمال بده که اگه تنها شد یه چیزی برای خودش داشته باشه 

چی بگم به نظرم یه جورایی حق داره فکر میکنه بهش اعتماد نداری که ازش پنهون کردی 

خودش این کارو می‌کرد تو متوجه میشدی واکنشت چی بود؟ 

سخت می‌گیرد جهان، بر مردمانِ سختگیر :)!✨️
میخواستم برای خودم طلا بخرم و یه پس انداز جداگانه برای خودم داشته باشم  آخه اون خونه و ماشین د ...

برو معذرت خواهی کن و همین دلیلو بهش بگو 

تقصیر همسرت هم هست که هیچی بهت نداده حقته که سرمایه داشته باشی اما کار توهن اشتباه بود که ازش پنهان کردی

شاغلید ؟ چقد بود حدود ا 

بگو برا روز مبادا بود 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar