2777
2789
عنوان

شوهرم فهمید

| مشاهده متن کامل بحث + 4514 بازدید | 42 پست

نفهمیدم چی شد

ما روزها را به یاد نمیاریم بلکه لحظات رو به یاد میاریم😌        کلمات میتوانند دروغ بگند ورای انها رو ببین😇                    همیشه کاری رو که ازش میترسی رو انجام بده 😎                              

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

طبق تاپیکای قبلت دزدی کردی پس

کاربری دست دونفره شباخودمم روزا خودشم🥴هرهویتی رو رهاکردم هراحساسی روازبین بردم هرخاطره ای رو دفن کردم وهر آرزویی رو نادیده گرفتم بنظرمیرسه بی نقص ترین فرصته برای زندگی کردن بدون زنجیر..چو ازین کویر وحشت ب سلامتی گذشتی به شکوفه ها به باران برسان سلام مارا🥲

خوب چه ربطی به سارافون و حرفه ای بودن داشت؟اینو نفهمیدم

تاپیکای قبلشو بخون همه چی دستگیرت میشه

کاربری دست دونفره شباخودمم روزا خودشم🥴هرهویتی رو رهاکردم هراحساسی روازبین بردم هرخاطره ای رو دفن کردم وهر آرزویی رو نادیده گرفتم بنظرمیرسه بی نقص ترین فرصته برای زندگی کردن بدون زنجیر..چو ازین کویر وحشت ب سلامتی گذشتی به شکوفه ها به باران برسان سلام مارا🥲

اخ اخ تاپیکات دیدم باز این کارو کردی؟؟

تاپیک قبلی درس عبرت نشد برات؟؟

عزیزم به این فکر کن دوربین داره مغازه ها شرفت میره 

دیگه هیچ جا راهت نمیدن

اسمت در بیاد فامیل بفهمن حتی دیگه نکنی تا اخر عمرت هر چی گم بشه میگن کار تو بوده 

ما روزها را به یاد نمیاریم بلکه لحظات رو به یاد میاریم😌        کلمات میتوانند دروغ بگند ورای انها رو ببین😇                    همیشه کاری رو که ازش میترسی رو انجام بده 😎                              
اره خوندم🙄😶😔چه کاریه میکنه اخه...

فک کنم تبدیل ب عادت شده🤦🏿‍♀️کاش برن روانپزشک

وااای شوهرش چه ریلکس برحورد کرده دور از جون ددددوور از جون شوهر من بود همونجا پارم میکرد😐

😂😂 وای دورازجونت خدانکنههه