2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ان شالله که پیدا میشه.برادرزاده منم گم شده بود بعد چندنفری تحویلش داده بودن به پلیس .کمی زمان برد ولی همون روزش بچه رو تحویل گرفتیم

توکل بخدا که پیدا بشه .دل مادرش آروم بگیره بحق بی بی رقیه  

خدایا سپاسگذارم بابت آرامشی که هر لحظه دارم

خدا به مادرش رحم کنه

پریروط بچه م با همسرم رفته بود مغازمون

بعد انگار همسرم ی لحظه حواسش نبود پسرم رفته سوپر بغلی 

انگار اینا کل کوچه های اطرافو میگردن زنگ زد به من .من مردم زنده شدم تا خودمو رسوندم دیدم بچه م هست فهمیدن رفته سوپر عقلشم نرسید بره اونجا رو ببینه.میکم رفتی سوپر چیکار میگه رفتم تخم مرغ شانسی بخرم😑😑

دوسال و نیمشه

خلاصه مرگو تجربه کردم واقعا‌‌‌‌‌.

انشالله این طفلی هم صحیح و سالم پیدا میشع

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

ان شاءالله  زود پیدا بشه

من هم 4 سالگی مشهد گم شدم

و بعد لابد دو روز و ی شب پیدام کردن

الانم خدا رو شکر میکنم برگشتم در اغوش خانواده ام

اینقد ک روز اول تو کوچه ها بدو بدو دنبال خونه مون گشتم هنوز یادمه

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
طلا هم داشته...نوه یکی از همسایه هامون یک تک پوش طلا و گوشواره که روی هم رفته ۳۰میلیون قیمتش بوده... ...

الهی چقد دردناکه

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
طلا هم داشته...نوه یکی از همسایه هامون یک تک پوش طلا و گوشواره که روی هم رفته ۳۰میلیون قیمتش بوده... ...

اخه چرا طلا میندازن واسه یک بچه کوچیک که هیچی نمیدونه از طلا.اونم این دوره زمونه که بر ما خانما جایز نیست به دستمون چیزی باشه.هرچی هم داشته باشیم باید بزاریم خاک بخورن😑😐

لطفا همین کاربرهای که الان انلاین هستیم برا پیدا شدنش صلوات بفرستیم هدیه سلیمان نبی

ان شاءالله  زود پیدا شه💐💞

ان شاءالله  زود پیدا بشه من هم 4 سالگی مشهد گم شدم  و بعد لابد دو روز و ی شب پیدام کردن ...

یعنی شب هم کسی ندید بود شمارو که بفهمه تنهایی چیکارمیکنی .لابد گریه نمیکردی😇