2777
2789
عنوان

عاشق شدم اما....

| مشاهده متن کامل بحث + 3359 بازدید | 111 پست
عشق آبکی!!!! بزارش کنار خییییییلی ک سخت‌تر باشه سه ماه بعد اوکی میشی  مادرت راست میگه عاشق کج ...

اون والا باید ده سال دیگ بمونه شاید بتونه با هزار سختی و فشار پول خونه جور کنه احتمالش هم کنه البته وگرنه من باید برم اونجا ک خانوادم نمیزارن آره بنظرم کاملا درست میگی شما

خدایااا کمکم کن ، به تو توکل میکنم خدا جونم

اصلا همه ی روانشناسا میگن با پسر زیر ۲۵ فکر ازدواج نباشید  سالی زیر ۲۵ سال ک ادعای عاشقی میکنن ...

اره رشته خوبی میخونم و آینده داره من خودمم وانمود میکنم سن برام مهم نیست والا گاهی حسودیم میشه زن داداش دوقلوش از من خیلی کوچیکتره هرچند از بقیه نظرها من سرترم ولی سن برام مهمه فقط احساس میکنم بعدا ممکنه دیگ عاشق نشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خواهش میکنم گلم  اولش سخته  کم کم هر دو پخته تر میشید با آدمهای همسطح ومناسب خودتون آشنا ...

درست میگی حتما از راهنماییتون استفاده میکنم❤️

اره رشته خوبی میخونم و آینده داره من خودمم وانمود میکنم سن برام مهم نیست والا گاهی حسودیم میشه زن دا ...

مهم نیست عاشق بشی یا نه

عاشقی ام یه تایمی داره نهایتش دوران نامزدی..

بعدش دوست داشتنه که میمونه

بنظرم خیلی زیاد داری احساساتی تصمیم میگیری ، اینی که تو تعریف کردی فکر نمیکنم عشق باشه

فقط چون اولین نفرت بوده این حسو بهش داری!!

سنی نداری ۲۴ چیزی نیست بنظرم حرف خانوادتو گوش کن

تو از جنس فولاد نیستی که بعد ازدواج با این همه سختی مواجه بشی

منتظر بمون ،شاهزاده سوار بر اسب سفیدت بیاد

موقعیت های خیلی بهتر :)

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

اره رشته خوبی میخونم و آینده داره من خودمم وانمود میکنم سن برام مهم نیست والا گاهی حسودیم میشه زن دا ...

اصلا اینطور نیس عزیزم مگه تو چند سالته .... ۲۴؟

۴۰ ساله ک نیستی نگران باشی نکنه نتونم ازدواج کنم یا عاشق بشم

بعد ک درست تموم شد رفتی سرکار قطعا آینده بهتری خواهی داشت

و اینکه مینی بخاطر پدرت سختی کشیدین الان میخای بری تو خانواده ای ک از شما اوضاعشون بدتره!!!!

همین حالا بزارش کنار 

ب نفعته

آقایون لطفا درخواست ندید 😠

مهم نیست عاشق بشی یا نه عاشقی ام یه تایمی داره نهایتش دوران نامزدی.. بعدش دوست داشتنه که میمونه ب ...

ازت ممنونم و سعی میکنم حرفاتو آویزون گوشم کنم و ازش نهایت استفاده رو ببرم برام دعا کن❤️

اصلا اینطور نیس عزیزم مگه تو چند سالته .... ۲۴؟ ۴۰ ساله ک نیستی نگران باشی نکنه نتونم ازدواج کنم یا ...

عزیزم واقعا درست میگی من تو زندگیم بی نهایت سختی کشیدم و همین سختی کشیدن منو سمت این چت کردن مجازی برد و اینجوری الان دارم تاوان پس میدم درسته من اگر باهاش ازدواج کنم بازهم باید با همون سختیا دست و پنجه نرم کنم و حتی بدتر مجبورم باهاش کات کنم و تا همیشه برام ی خاطره زیبا بمونه❤️

عزیزم واقعا درست میگی من تو زندگیم بی نهایت سختی کشیدم و همین سختی کشیدن منو سمت این چت کردن مجازی ب ...

آره دختر محکم باش 

سعی کن برای خودت زندگی بسازی ک بهترز الانت باشه نه اینکه با این ازدواج اشتباه بعد گذشت چند ماه بگی خونه پدرم خیلی راحتر بودم 

همیشه دنبال بهترین براق خودت باش چون لیاقتشو داری

آقایون لطفا درخواست ندید 😠

آره دختر محکم باش  سعی کن برای خودت زندگی بسازی ک بهترز الانت باشه نه اینکه با این ازدواج اشتب ...

قربونت برم عزیزم حتما نهایت تلاشمو میکنم و براساس عقلم جلو میرم انشالله ب امید خدا

مرسی عزیزم اما چجوری بعد سه سال و نیم رهاش کنم 

عزیزم دوستان راهنمایی کردن دیگه 

ما چی بگیم 

وضعیتتو درک میکنم چون خودم عاشق بودم 💔

یکسال طول کشید تا حالم خوب شد 

اونم با کمک روانشناس 

خودم کات کردم 

اخلاق نداشت دست خودشم نبود از باباش به ارث برده بود

بعد سه ماه برگشت گفت من عوض شده اخلاقم بیا با هم باشیم 

واقعا کات کردن باهاش خیلی سخت بود 

میدونستم به صلاحم نیست اما مهم نبود واسم 

گفت برگرد با هم درستش میکنیم قبول نکردم 

چون که میدونستم به صلاحم نیست 

شما فقط به روانشناس احتیاج داری 

عزیزم مگه ما چند بار میتونیم زندگی کنیم ؟ شما این همه تاپیک زدی که خودتو قانع کنی فداتشم 

اما این راهش نیست 

با هم صحبت کنید و پیش روانشناس حتما برو 

در هرحال من کاملا درکت میکنم اما کارتو تایید نمیکنم 

دیگه نباید باهاش در ارتباط باشی و صلح آمیز جدا بشید 

عمرتو الکی هدر نده 

وقتی خانواده ... روانشناس و مشاور میگن کات کن 

پس یعنی راهت اشتباهه 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

عزیزم دوستان راهنمایی کردن دیگه  ما چی بگیم  وضعیتتو درک میکنم چون خودم عاشق بودم 💔 یک ...

واقعا اره این همه تاپیک زدم ک ی نفر بگه درست میشه و ما بدرد هم میخوریم اما چ تو این فضای مجازی و چ‌بیرون هیچکس موافق این ازدواج نیست ب هر کی میرسم ازش میخوام راهنماییم کنه میترسم بخدا میترسم ک بعدا حسرتش باهام بمونه 

واقعا اره این همه تاپیک زدم ک ی نفر بگه درست میشه و ما بدرد هم میخوریم اما چ تو این فضای مجازی و چ‌ب ...

وقتی هیچکس تایید نمیکنه حسرت چی و میخوای بخوری ؟ نمی‌دونم اما در کل ناراحت شدم 😑

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

وقتی هیچکس تایید نمیکنه حسرت چی و میخوای بخوری ؟ نمی‌دونم اما در کل ناراحت شدم 😑

نمیدونم ن راه پس دارم و ن راه پیش در نهایت مجبورم تموم کنم باهاش😊

اینو از من داشته باش 

با عقلت عاشق شو نه با قلبت

حالا ک با قلبت عاشق شدی باید با قلبت بجنگی تا عقلت پیروز بشه 

تمام.

دعا کن❤️ولی اگر اجابت نشد🧡با خدا دعوا نکن💛میانه ات با خدا به هم نخورد💚چون تو جاهلی و او عالم و خبیر💙