2777
2789
تازه این اولش کلیپ پارکی. میداد دماغشم فکنم قوز داشت  یهو متحول شد و عمل کرد بااینک سنش کمه&nb ...

منم نمیشناختمش همین دهه هشتادیای دورم نشونم دادن

یادمه کلیپاشون

پول بابا نه عزیزم پول بلاگری

واقعا چجور خاتوادع ای راضی شد دخترش تو این سن بیفته تو این راه

ی کلیپ ازش دیدم 

ی پسز دهه هشتادی نشونم داد اب شدم رفتم تو زمین

یادم نیست دقیق ولی معنیش رابطشون بود

تخت نامرتب ی پسر مو رنگی باهاش بود

در صورت تمایل برای عضویت در حرمسرا عدد 1 را به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۰پیامک فرمایید یا به سایت www.harmsara   naser.ir مراجعه فرمایید.                                                      پ.ن =شرایط لازم جهت پذیرش در حرمسرا ۱) وزن بالای ۱۲۰ کیلو گرم        ۲) سیبیل پرپشت حداقل ۱۰۰۰ تار سیبیل به بالا   ۳) ران بالشتی ۴) ابرو پرپشت و کمونی با پیوند ۵) شکم فربه از ضروریات است                                                                بعد از ارسال پیامک و یا ایمیل منتظر تماس ندیمه های من باشید. بعد از پذیرش یک هفته کار بدون حقوق در حرمسرا و در صورت دریافت تایید اعلی حضرت رسمی میشوید. در غیر این صورت به بخش های دیگر کاخ فرستاده خواهید شد.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم نمیشناختمش همین دهه هشتادیای دورم نشونم دادن یادمه کلیپاشون پول بابا نه عزیزم پول بلاگری واقع ...

اصلا اینا کجاشون الگوعه؟ چ مدرک خاصی دارن؟ چیکارکردن؟ واقعا عقل ندارن کسایی پیروی ازاینا میکنن و الگوشونه

4میلیون فالورشونم 90درصد فیکه.. بقیشونم ب چشم هرزه میبینن.. کی اینارو گردن میگیره؟ یکی مث خودشون خب

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
دو دسته آدمن دوس دارن راحت باشن یا نه که از هر دوش آدم موفق داره من منظورم راحتی واقعاا فقط حجاب نیس ...

مستقل بودن عالیه چرا اینا که بورسه تحصیلی گرفتن یا آنقدر تو کار شون‌ حرفه ای بودن که دعوت شده ازشون برای تحصیل کار برن خارج از کشور چرا مستقل های این مدلی الگو خودت قرار نمیدی؟؟؟؟؟

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

مستقل بودن عالیه چرا اینا که بورسه تحصیلی گرفتن یا آنقدر تو کار شون‌ حرفه ای بودن کم دعوت شده ازشون ...

اتفاقاا اونم خیلی دوس دارم خودمم دنبالشم که درسی بورسیه بشم شما فقط با چهار تا کلمه قضاوت میکنین 

خدایی از حسادت دارین میترکینن اگه خودتون جاش بودین گوش عالمه کر میکردین ما چه کردیم چه نکردیم فلانیم ...

مگ نمیگی هر کس سلیقه ای دارع؟ 

خب ما اونو پسند نمیکنیم 

سلیقمون نیس ب حسادت چ ربطی دارع؟؟؟؟؟

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 
مگ نمیگی هر کس سلیقه ای دارع؟  خب ما اونو پسند نمیکنیم  سلیقمون نیس ب حسادت چ ربطی دارع؟ ...

ععع پس چرا تخریب میکنین من گفتم که سلیقتون چه افتضاحه و....؟نه نگفتم 😐😐😐

اتفاقاا اونم خیلی دوس دارم خودمم دنبالشم که درسی بورسیه بشم شما فقط با چهار تا کلمه قضاوت میکنین&nbs ...

چه قضاوتی شما خودت داری میگی الگو منه بعد میگی قضاوت میکنین 😃

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

چن سالته نی نی

لطفا اگه مادری خوب به حرفم گوش کن. دخترت رو به اندازه پسرت محدود کن . دخترت رو تحقیر نکن. دخترت رو عقده‌ای و افسرده نکن بحث نکن. در آخرم هی نگو بهم احترام بزار تو حتما محترم نیستی! و سنت فقط یک عدد تو شناسنامه‌‌ست . بهشت هم زیر پای مادران نیست. نمازتم درست نیست اگه قلب بچتو شکستی. نارضایتی فرزند از والدین خطرناک تره. تو دعوا بهش نگو نه ماه به شکم کشیدمت عزیزم تو باز حق انتخاب داشتی اون طفلی که یهو چشاشو باز کرد دید تو مادرشی! اگه دخترت حرفامو دید و گفت واااا چه اسکله بدون که مادر خوبی هستی و برو تو آینه خودتو یه ماچ محکم کن💖