2777
2789
حالم ازش بهم میخوره با اون لباش

دیدی چجوری حرف میزنه؟ س رو یه جوری تلفظ میکنه وای از مدل حرف زدنش حالم بهم میخوره اییییی باز یادم اقتاد

یا امام حسین به زندگیم نگاه کن🖤پای حاجتم رو امضا کن🖤منو ناامید نکن از خودت تمام امیدم تویی🖤مطمئنم تا اخر امسال ۱۴۰۰ به ارزوم میرسم😍😍😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدارحم کنه به این الگو!!!!

می‌شه واسه رسیدن به آرزوم یه صلوات بفرستی؟❤️‍🩹‏آلیس مونرو راجع به دوره‌ی افسردگیش اینطور نوشته که:«‏ آنچه از دستم بر می‌آمد با آنچه دلم می‌خواست انجام دهم منافات داشت...! »‏شاید این بدترین حسی باشه که یه آدم می‌تونه تجربه کنه!
من ۲۰ سالمه 😐

خب باشی

من ۲۲سالمه هنوز شخصیتم داره شکل میگیره عوض میشه تغییر میکنه ۲۰ سال که بزرگ نیستی😐

یا امام حسین به زندگیم نگاه کن🖤پای حاجتم رو امضا کن🖤منو ناامید نکن از خودت تمام امیدم تویی🖤مطمئنم تا اخر امسال ۱۴۰۰ به ارزوم میرسم😍😍😍
جونم برات بگه ناصر جونن که هر کاری که میخواد بکنه مانعی نداره تنها از پس زندگیش بر میاد

عزیزم نمیدونم چن سالته

خانوادت چجورن

سبک زندگیت چیه

ولی باید ب خودت بقبولونی ک ته این زندگی این افراد مثه نیکا و دنیا جهان بخت پوچیه

الان زیبان شاید صد نفرم ارزوشون باشه پارتنرشون بشن

ولی چن سال دیگ ک پیر شدن چی

ایا کسی نگاهشون میکنه

اون زمانه ک حسرت ها ب سمت ادم میاد 

ک ای کاش جوونیم رو هدر نمیدادم

مثلا دوس داری از طریق شغلت و جایگاهت بشناسنت

یا از طریق سایز سینه و فرم بدنت؟؟

تو همین تاپیکت ک ی جامعه کوچیکه ببین خانوما ج نظراتی راحبش داشتن

میدونم شاید بکی امل بازیه و خارجیا همه لختن و فلان

ما چ بخوابیم چ نخوایم ایرانی هستیم یا همین اداب و رسوم

در صورت تمایل برای عضویت در حرمسرا عدد 1 را به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۰پیامک فرمایید یا به سایت www.harmsara   naser.ir مراجعه فرمایید.                                                      پ.ن =شرایط لازم جهت پذیرش در حرمسرا ۱) وزن بالای ۱۲۰ کیلو گرم        ۲) سیبیل پرپشت حداقل ۱۰۰۰ تار سیبیل به بالا   ۳) ران بالشتی ۴) ابرو پرپشت و کمونی با پیوند ۵) شکم فربه از ضروریات است                                                                بعد از ارسال پیامک و یا ایمیل منتظر تماس ندیمه های من باشید. بعد از پذیرش یک هفته کار بدون حقوق در حرمسرا و در صورت دریافت تایید اعلی حضرت رسمی میشوید. در غیر این صورت به بخش های دیگر کاخ فرستاده خواهید شد.
پس این همه چهار میلیون فالوورم از باد هواسسس و این همه زنن راحتت تو جامعه از لحاظ حجاب ۳۰ و ۴۰ ساله‌ ...

منم اگه چرت و پرت و محتوای بی فایده پخش کنم و اندام خودمو که با پروتز و عمل خفن کردمو ب نمایش بزارم راحت ۴ میلیون فالوور گیر میارم😐

عزیزم نمیدونم چن سالته خانوادت چجورن سبک زندگیت چیه ولی باید ب خودت بقبولونی ک ته این زندگی این ا ...

تازه این اولش کلیپ پارکی. میداد دماغشم فکنم قوز داشت 

یهو متحول شد و عمل کرد بااینک سنش کمه 

من اصلا اینقد بی بند و باری رو نمیپسندم واقعا استارترباید خودش عاقل باشه ک ادمای طبیعی و بدرد بخورو الگوی خودش کنه ن امثالهم 

قوی و مستقل ب اینا نمیگن ک با پول بابا و مردم مهاجرت کردن والا یکم تفکر کنه میفهمه اشتباهه الگوش

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

دو دسته آدمن دوس دارن راحت باشن یا نه که از هر دوش آدم موفق داره من منظورم راحتی واقعاا فقط حجاب نیستت همه حمله میکنن آره تو بچه آب فلانی من مستقل بودن قوی بودن زندگی با حالش الگومهه دلیل نمیشه مثل اون حتما لختی پوشیدد