2777
2789
عنوان

خدا مهربونه؟

427 بازدید | 18 پست

اینکه خدا ارحم الراحمینه دقیقا یعنی چی؟ کووو کجاش مهربونه

ن تولدمون دست خودمونه ن مرگمون ن خانواده ن بچه ن سلامتی تا میتونه فقط عذاب میده و غصه و سختی

تازه اون دنیام هرکاری کرده باشیم صدبرابرش چوب میکنن تو استینمون

من مهربونی ای نمی بینم ک دوازده سال التماسش کنی ی بار جوابتو نده

هی دعا کنی اصلا انگار شنونده ای نیست ی بار ب صلاح نیست دوبار حکمتی داره یعنی ی عمر چجوریه هر دعایی کنی براورده نشه یعنی همش ب صلاح نیست فقط بدبختی ب صلاحه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگن خدا از مادر مهربون تره.والا بچه خار بره تو پاش مادر خودشو میکشه بچه ی درخواستی رو هزار بار بگه حداقل ی بارشو مادر براورده میکنه مادر جونشو هستیشو میده ب بچش 

من از تو میشنوم من هر چی از خدا خواستم داد قربونش فقط باید از ته دل و امید بخوای ن اینجوری که انگار شک داری بهش من مطمئنم میده

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 

سواد و علمش رو ندارم تو شرایط شما هم نیستم ولی به خودم و زندگیم نگا میکنم میبینم خدا خیلی بهم کمک کرده خیلی مهربونی کرده بی معرفتی بگم که مهربون نیست 

انشااله زندگی شما هم همون جوری میشه که میخوای

چی شده 

۱۲ سال چی خواستی از خدا 

شک نکن خدا خیلی مهربونه 

یدقه به اونایی فک کن الان شب عیدی رو تخت بیمارستانن ... 

یا به اونایی که مثلا خواستن عید برن مسافرت و تصادف کردنو ..

اگه منظورت بچه س 

یکی از فامیلامون بعد از ۱۷ سال بچه دار شد و تا لحظه ی اخر از خدا ناامید نشده بود 

اولی رو ای وی اف کرد دومی یه سال بعدش طبیعی باردار شد انگار معجزه بود 

عذاب و یه تی و بدبختی برا همس 

من برداشت خودم اینکه  این مهربان ترین مهربانان برا وقتیه که تو هر جای این زندگی باشی روتو به سمت خدا برگردونی  هست و بغلت میکنه نه این که همیشه مشکلی که داری رو حل کنه ولی قدرت تحملتو بالا میبره و فک میکنم که بار رو با ما می کشه و گاهی هم نشانه هایی رو می ذاره که باید از اونا ااستفاده کنی یه وقت هایی آدم خوب یا یه متن یا نوشته یا هم یه امید تو دل تاریکی 

بازم میگم این فقط برداشت شخصی منه  

اون ور تومار نوشتم برات زدن ترکوندن 🥺🥺

ما روزها را به یاد نمیاریم بلکه لحظات رو به یاد میاریم😌        کلمات میتوانند دروغ بگند ورای انها رو ببین😇                    همیشه کاری رو که ازش میترسی رو انجام بده 😎                              

میدونی وقتی چیزی به صلاحت نیست نیست حالا هی خودت بکششش

مثل اینه که بچه سم بخواهد از مادرش 

مادر مهربونه سم بده؟؟؟

تو اخر راه نمیبینی شاید صلاح نیست 

چی بگمممم 

فعلا ناراحتی هر چی ما بگبم قبول نمیکنی امیدوارم لااقل خدا یه جوابی به دلت بزاره

دستات از گوشات بردار 

هییییییی عین بچه غر غروووو هاااا نگو میخواهمممم بدههههه بدههههه لامصب صبر کن ببین چی میگه بهت

ما روزها را به یاد نمیاریم بلکه لحظات رو به یاد میاریم😌        کلمات میتوانند دروغ بگند ورای انها رو ببین😇                    همیشه کاری رو که ازش میترسی رو انجام بده 😎