2777
2789
عنوان

خیانت..

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 25 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سخته چون ..میگم یکی بده نشون میده هرزگیشو مرد و زنم ندارم یکی ک مدام از خوبی و چشم پاکیش و عشق ب تو ...

وقتی چیز دیگه وانمود کنه و چیز دیگه ببینی یعنی همه چیزش دروغه

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد
عین خیالمم نمیشه   خوب، خانمه خوشگل بوده بهش گفته  چیزی از خوبی و خوشگلی م ...

این تا جایی درسته که اگه اسی هم به یه اقایی که خوشگله بگه چه اقای خوش تیپ و باوقاری ریکشن شوهرش دعوا نباشه، بعد اگه ریکشن شوهر اسی هم همین باشه خب اوکی اما اگه قیل و قال راه بندازه یعنی خودشم میدونه کارش اشتباه بوده ولی خودشو محق میدونه و اسیو نه🤷🏻‍♀️

واااا😐

جدی میگم 

من ک زنمم  ب زیبایشون  خیره میشم ؛

بهشون هم بتونم میگم . 

خودمم پیش میاد از صدای ی خواانده مرد ؛تیپش  یا هر چیزیش تعریف کنم 

مگه هر تعریفی ،اینه ک میخوامشون واسه خودم؟ نه 

باور کن ؛خیلی جاها خودمون زندگیو تلخ و سخت میکنیم 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

این تا جایی درسته که اگه اسی هم به یه اقایی که خوشگله بگه چه اقای خوش تیپ و باوقاری ریکشن شوهرش دعوا ...

آره  

من خودم هزار بار گفتم  وقتی خودم در مقابل زیبایی خانمهد ریکشن مثبت نشون میدم 

انتظار ندارم شریک عاطفیم  کنارم باشه و سکوت کنه تا من خوشم بیاد . 

راستش من کلا  حساسیتم تماما معطوفه  اینه ک اونی ک کنارم قرار میگیره از ته دل دوسم داشته باشه و دوسش داشته باشم ....   همین بفهمم کافیه برام ک بدون حساسیت به حرفهای لحظه ایش ب بقیع یا ب خودم زندگی کنم 

وقتی بفهمی قلب طرفت با توهه ... هزار تا خوشگل و نقاشیه زیبای خدا هم ببینه  ؛خبری نیس 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

تو دیگه زیادی روشنفکری 

نه باور کن  بالا رو بخون  توضییح دادم 

آدم لحظه ای خیلی حرفا میزنه اگه بخوایم زوم کنیم روشون همیشه ناراحتیم 

همیشه نگرانیم ،همیشه استرس داریم 

نه باور کن  بالا رو بخون  توضییح دادم    آدم لحظه ای خیلی حرفا میزنه اگه بخوایم ...

عزیزم ضایع بوده شوهر من میخاسته مخ بزنه بحث روشن فکریشو همینجوری گفتنش نیس