2821
2789
عنوان

دورهمی مجردی

132 بازدید | 8 پست

امشب اولین باره که همسرم داره میره پیش دوستاشون دورهمی مجردی میگه توهم برو خونه مامانت اینا بمون امشب دلم نمیخاد بره ولی خب این طوری هم خودخواهیه که بگم نرو از طرفی هم میدونه من شبا تو خونه نمیتونم تنها باشم چون خیلی استرسی و ترسوام شبا و نمیتونم تنهایی بخوابم خونه مامانم اینا هم نمیتونم برم یعنی حوصلم نمیشه برم دوس هم ندارم که بگم اونا بیان پیشم نمیدونم چیکار کنم ☹️خیلی حوصلم سررفته از صبح هم تنها بودم تو خونه بس فیلم دیدم داره حالم بهم میخوره

دلم یه, شادی از ته دل, میخواد.. 
اگه دوستاش مجردن یا مشکل دارن نذار بره .عادتش بشه دیگه نمیسه جمش کرد

نه اینطوری نیست اخه مجردیش هم همیشه دورهمی و اینا داشته ولی بی جنبه نیست خداروشکر تو این موردا 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نه اینطوری نیست اخه مجردیش هم همیشه دورهمی و اینا داشته ولی بی جنبه نیست خداروشکر تو این موردا 

خداروشکر .تو دوستی چیزی نداری باهاش وقت بگذرونی؟

کاربری مشترکه ۳ نفره .انقد نگید تاپیکات باهم نمیخونه.اگه ناراحتی التماست نکردم
خداروشکر .تو دوستی چیزی نداری باهاش وقت بگذرونی؟

یه چنتایی دارم ولی مجردن و بخاطر اخلاقشون دوست ندارم تو زندگیم رفت و امد کنن بیرون قرار میزارم باهاشون دیگه نه اصلا دوست چندانی ندارم 

یه چنتایی دارم ولی مجردن و بخاطر اخلاقشون دوست ندارم تو زندگیم رفت و امد کنن بیرون قرار میزارم باهاش ...

منم دوستی ندارم لز صب تاشبم خونه ام خونه مامانم یشهر دیگست شوهرمم همس سرکاره دارم دیوونه میشم

کاربری مشترکه ۳ نفره .انقد نگید تاپیکات باهم نمیخونه.اگه ناراحتی التماست نکردم